Αγωνιστική υποδοχή Κικίλια στο ΠΑΓΝΗ, σήμερα, από το σύλλογο εργαζομένων του νοσοκομείου[βίντεο]

 
Δείτε και συγκρίνετε, με τον κατήφορο του  συλλόγου του ΠΓΝΙ (με την ΔΑΚΕ με απόλυτη πλειοψηφία), που χτες,  με ανακοίνωση κατήγγειλε την νοσηλεύτρια του ΠΓΝΙ  Φατούρου Μαρία,  διότι  αποποιήθηκε την διασπαστική δωρεά του ιδρύματος Νιάρχος και της ζητάει να απολογηθεί για την δημόσια κριτική που έκανε στο ίδρυμα και στην κυβέρνηση!!!
Συνέντευξη του προέδρου του συλλόγου του ΠΑΓΝΗ και μέλους του γεν. συμβουλίου της ΠΟΕΔΗΝ Βρύσσαλη Δημήτρη, που μετέφερε την κατάσταση στο ΠΑΓΝΗ μεταφέροντας και το κεντρικό σύνθημα της συγκέντρωσης υποδοχής: "αυτό δεν είναι υπουργείο της  Υγείας ,είναι του Νιάρχου και της χορηγείας".


Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ
ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΩΡΑ:
• Μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στις δημόσιες δομές υγείας. Ενίσχυση με προσωπικό και εξοπλισμό των μονάδων ΠΦΥ, ώστε να λειτουργούν πλήρως σε 24ωρη βάση.
• Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων εργαζομένων (επικουρικοί, μέσω ΟΑΕΔ, ΣΟΧ, κλπ.). Ανάκληση της ιδιωτικοποίησης υπηρεσιών των δημόσιων μονάδων υγείας και πρόνοιας.
• Ένταξη στα ΒΑΕ όλων όσων εργάζονται σε αντίστοιχες συνθήκες. Επέκταση του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας.
• Ουσιαστικές αυξήσεις σε μισθούς. Επαναφορά 13ου και 14ου μισθού.
• Λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων προστασίας της υγείας και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς.
• Αποκλειστικά δημόσιο δωρεάν σύστημα Υγείας – Πρόνοιας, με πλήρη και επαρκή χρηματοδότηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]