Ιωάννινα:Επιτακτική ανάγκη... για προμήθεια των οδοντιάτρων σε υλικό αυξημένης προστασίας

"Τηλεδιάσκεψη με τους Βουλευτές του Ν. Ιωαννίνων διοργάνωσε ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Ιωαννίνων το απόγευμα της Τετάρτης 08 Απριλίου 2020.

Οι Κοινοβουλευτικοί Εκπρόσωποι ανταποκρίθηκαν άμεσα στην πρόσκληση που τους απευθύνθηκε. Παρόντες ήταν εκ μέρους της Ν.Δ. κ. Γ. Αμυράς, ο κ. Σ. Καλογιάννης, η κ. Μ. Κεφάλα, ο κ. Νταβώνης (εκ μέρους του κ. Κ. Τασούλα)και η κ. Μ. Τζούφη, εκπροσωπώντας το ΣΥΡΙΖΑ.

Τον Οδοντιατρικό Σύλλογο εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος κ. Δ. Κήττας, η Γ. Γραμματέας κ. Β. Πασιά, ο Αντιπρόεδρος κ. Ν. Σουτόπουλος, ο Ταμίας κ. Γ Παπανικολάου, ο Ειδικός Γραμματέας κ. Χ. Τσάντος και το μέλος του Δ.Σ. κ. Αχ. Τόπουλος.

Οι εκπρόσωποι του Ο.Σ.Ι. ενημέρωσαν τους Βουλευτές για την άσκηση της Οδοντιατρικής στην περίοδο της πανδημίας. Τονίστηκε πως προϋπόθεση για την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των έκτακτων και επώδυνων περιστατικών, μέχρι τη λήξη της κρίσης, είναι η προμήθεια των οδοντιάτρων σε υλικό αυξημένης προστασίας.

Προς αυτή την κατεύθυνση, υπήρξε ομόφωνη η αναγκαιότητα καταβολής κάθε δυνατής προσπάθειας για την εξασφάλιση του απαραίτητου οδοντιατρικού εξοπλισμού που βρίσκεται σε έλλειψη.

Η συζήτηση ολοκληρώθηκε με προτάσεις για την επάνοδο στην κανονική ροή της λειτουργίας των οδοντιατρείων και τη μελλοντική θωράκιση των συναδέλφων μας με σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό που θα εξασφαλίζει την ασφαλέστερη άσκηση του επαγγέλματος για οδοντιάτρους και ασθενείς.

Προσβλέπουμε στη συνέχιση της συνεργασίας μας με τους Κοινοβουλευτικούς Εκπροσώπους, με τελικό ωφελούμενο τον πολίτη-ασθενή μας"καταλήγει το σχετικό δελτίο Τύπου του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]