Ιωάννινα:Μέρα πανελλαδικής δράσης για την Υγεία

ΜΕΡΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ.

Κινητοποίηση του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων (ΕΚΙ) σε συντονισμό με τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης έξω από την Περιφέρεια Ηπείρου.


Κινητοποίηση του ΕΚΙ και του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης σήμερα το πρωί στις 10:00πμ στο πλαίσιο της σημερινής πανελλαδικής μέρας δράσης για την υγεία στα πλαίσια του συντονισμού του ΕΚΙ με την Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Ηπείρου (ΕΙΝΗ).

Στην κινητοποίηση παρευρέθηκαν η πρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων και μέλος της διοίκησης του ΕΚΙ Τουλκιαρίδου Χριστίνα, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ιωαννίνων Πραμαντιώτης Γιώργος, ο Τάκης Τασιούλας μέλος του ΔΣ του σωματείου αυτοαπασχολούμενων ηλεκτρολόγων, μέλος του ΔΣ ΟΕΒΕ και μέλος του ΔΣ της ΓΣΒΕΕ  η Όλυ Τσουμάνη Δημοτικός Σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Ιωαννίνων.

Σημειώνεται ότι στο χώρο της κινητοποίησης έγινε παρέμβαση από κλιμάκιο της ασφάλειας αποτελούμενο από δύο στελέχη της. Στην παρέμβασή τους αναφέρθηκαν ότι η κινητοποίηση είναι παράνομη και ζήτησαν η διαμαρτυρία να γίνεται ανά δυάδα. Μετά από παρέμβαση του Γ. Γραμματέα του ΕΚΙ Κώστα Ηλία που συμμετείχε στην κινητοποίηση το κλιμάκιο αποχώρησε.



Παρέμβαση, επίσης, έγινε στην ΤΟΜΥ Ιωαννίνων (πρωην ΙΚΑ) από το ΕΚΙ. Στο χώρο παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Σωματείου Γάλα-Τρόφιμα-Ποτά Ν. Ιωαννίνων, Δημήτρης Καλύβας,  εκ μέρους του Σωματείου Ιδιωτικής Εκπαίδευσης ο Θανάσης Κονταξής και εκπρόσωποι Φοιτητικών Συλλόγων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]