ΓΙΑΝΝΕΝΑ WFC:Λήξη συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Σπυριδωνίδη

 (ΓΙΑΝΝΕΝΑ WFC)



Με αφορμή τη σημερινή παραίτηση του πρώην προπονητή της ομάδας μας κυρίου Γιώργου Σπυριδωνίδη  σας γνωρίζουμε τα παρακάτω:



            Ο υπόψη προπονητής προσελήφθη από την ομάδα μας τον Αύγουστο του 2019. Οι συνθήκες πρόσληψης, οι όροι και οι λοιπές λεπτομέρειες της συνεργασίας μας θα ανακοινωθούν εφ όσον κριθεί απαραίτητο από το ΔΣ της ομάδας..

            Η ομάδα μας από συγκροτήσεώς της το Σεπτέμβριο του 2015 είχε μια λαμπρή πορεία στο γυναικείο ποδόσφαιρο, ως «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ». Σε τρία χρόνια κέρδισε 2 πρωταθλήματα και την άνοδό της στην Α΄ Εθνική κατηγορία. Παρέμεινε στην Α΄ Εθνική Κατηγορία τη περσινή περίοδο και   συνέχισε τη τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο 2019 -2020 με τη νέα ονομασία ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΓΠΟ, ως συνέχεια της προηγούμενης ομάδας. ΔΥΣΤΥΧΩΣ η μέχρι τώρα πορεία μας  δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα και η ομάδα ευρίσκεται 8 αγώνες πριν τη λήξη του πρωταθλήματος στη τελευταία θέση της βαθμολογίας  με 4 βαθμούς.

            Το τι έφταιξε;; Σίγουρα υπάρχουν ευθύνες στη διοίκηση τις οποίες ασυζητητί επωμίζεται εξ  ολοκλήρου. Το δε μέγιστο και το τραγικό της  λάθος ήταν να δείξει απεριόριστη  εμπιστοσύνη  σε λάθος ανθρώπους!!.

Αυτή τη στιγμή μας ενδιαφέρει η ηρεμία της ομάδος. 

Δεν θα σταθούμε όμως εδώ. Θα αποδώσουμε εφ όσον κρίνουμε αναγκαίο τα του Καίσαρος τω Καίσαρι !!

            Η ομάδα σε μια τελευταία απέλπιδα προσπάθεια να σταθεί όρθια και να παλέψει στο τρέχον πρωτάθλημα με αξιοπρέπεια , εχθές Παρασκευή 06 Μαρτίου και ώρα 19:00, σε μια 3ωρη  συζήτηση με τις παίκτριες τις ομάδας μας,  κατέληξε σε χρήσιμες διαπιστώσεις και συμπεράσματα προς συζήτηση στο διοικητικό συμβούλιο την επομένη ημέρα. Το κυριότερο ήταν  η λύση της συνεργασίας μας με το προπονητή Γιώργο Σπυριδωνίδη.

            Σήμερα το πρωί και πριν συνεδριάσει το ΔΣ για τη λήψη απόφασης, ανακοινώθηκε από τον ίδιο το προπονητή η παραίτησή του,  την οποία η Διοίκηση κάνει άμεσα αποδεκτή!!

            Ευχαριστούμε το κύριο Σπυριδωνίδη για τις προσπάθειες που κατέβαλλε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια με ότι κι αν ασχοληθεί.

Με Τιμή

 Το ΔΣ της Ομάδας ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]