ΚΥΑ (13-03-2020) Αποζημίωση ιδιωτών για covid. Αδίστακτοι!

Γράφει ο Γιώργος Πρέντζας
Είναι αδίστακτοι γιατί υπηρετούν την στρατηγική της ΕΕ και των μεγαλομετόχων. Την στρατηγική της "ΡΗΤΡΑΣ ΔΙΑΦΥΓΗΣ " από το ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ, που ορίζει ότι το κρατικό χρήμα των φορολογουμένων, πρέπει να διατεθεί ΚΑΙ ΠΑΛΙ για την στήριξη της επιχειρηματικότητας.
        Οχι μόνο αφήσανε τον ιδιωτικό τομέα Υγείας να κερδοσκοπεί μέχρι και σήμερα, Οχι μόνο δεν επιτάσσουν τον ιδιωτικό τομέα υγείας,στις ανάγκες αντιμετώπισης της επιδημίας που ονομάζουν τάχα "εθνική υπόθεση", Όχι μόνο δεν ανοίγουν νέες κλίνες ΜΕΘ με μόνιμο προσωπικό στα δημόσια νοσοκομεία,

ΑΛΛΑ αξιοποιούν την επιδημία για να δώσουν χώρο επέκτασης στις μεγάλες ιδιωτικές κλινικές αφήνοντας τες να αναπτύξουν έως και 40% επιπλέον ΜΕΘ χωρίς κανέναν έλεγχο προδιαγραφών. Θα τους ελέγξουν ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.
       Για την ανάπτυξη τους τους επιχορηγούν με 30.εκατ.( τουλάχιστον) ζεστό χρήμα όταν ΤΗΝ ΙΔΙΑ στιγμή δίνουν μόλις 75 εκατ. ευρώ σε όλα τα δημόσια νοσοκομεία πανελλαδικά  και δεν αυξάνουν καμιά κλίνη ΜΕΘ και δεν προσλαμβάνουν μόνιμο προσωπικό απλά κλείνουν κλινικές για να μετατρέψουν την χρήση των κλινών και προσλαμβάνουν συμβασιούχους.
        Η ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ γίνεται ευκαιρία για γιγάντωση του ιδιωτικού τομέα υγείας με κρατικό χρήμα . Προχωρούν κανονικά την ατζέντα των ΣΔΙΤ όπως την περιγράφει ο ΠΙΣ,  ο ΣΕΒ και η ΕΕ.

        Σας στέλνω την ΚΥΑ για την αποζημίωση των ιδιωτικών κλινικών και εργαστηριων για τους μεταφερομενους ασθενείς του ΕΣΥ. Αποζημίωση των ιδιωτικών  ΜΕΘ με διπλασιασμό (2;,09) του μέχρι σήμερα νοσηλείου του ΕΟΠΠΥ για τον ιδιωτικό τομέα και εξτρά αποζημίωση για άλλες ιατρικές πράξεις που θα χρειαστούν. Αποζημίωση των χειρουργικών επεμβάσεων σε ιδιωτικές κλινικές με συντελεστή προσαύξησης 2.09  του Κ.Ε.Ν. του δημόσιου νοσοκομείου. Αποζημίωση ιδιωτικών διαγνωστικών κέντρων με 50€ λήψη και μεταφορά δείγματος και έως 85€ το τεστ.

        ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕΙΩΝΟΥΝ 50% ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ  (και της υγείας) ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΘΥΣΙΕΣ ΛΟΓΩ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΥΦΕΣΗΣ.
        ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΜΦΙΟΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ"??
        ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ . ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΡΕΨΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ

          ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΤΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ . ΜΕΤΑ... ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΡΓΑ

δείτε την ΚΥΑ πατώντας εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]