ΛΙΤΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ

ΙΩΑΝΝΙΝΑ: Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ 260Υ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ RALLY

Το ΚΚΕ για την επίσκεψη Τσίπρα στα Ιωάννινα

Ο Α. Τσίπρας στην πρόσφατη επίσκεψή  του στην Ήπειρο, προσπάθησε να πείσει ότι η δική του κυβέρνηση, σε σύγκριση με της ΝΔ, έβγαλε την Ήπειρο από την απομόνωση, με την ολοκλήρωση έργων όπως η Ιόνια οδός, το αεροδρόμιο, την δήθεν ενίσχυση του Πανεπιστημίου κ.α
Η αλήθεια είναι ότι η κυβέρνηση της ΝΔ  συνεχίζει την ίδια πολιτική που άφησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Πολιτική στήριξης με κάθε τρόπο της καπιταλιστικής ανάπτυξης, δηλαδή της κερδοφορίας των μεγάλων ομίλων. Αυτός ο δρόμος ανάπτυξης  είναι αλήθεια ότι έχει «απελευθερώσει» και τους μεγαλοεπιχειρηματίες της περιοχής.  Αποκτούν όλο και πιο φθηνό, ευέλικτο εργατικό και επιστημονικό δυναμικό, κρατικές επιδοτήσεις, τζάμπα έρευνα από το Πανεπιστήμιο, ακριβοπληρωμένους από το λαό, δρόμους και λιμάνια για τη γρήγορη μεταφορά των εμπορευμάτων τους κ.α.
Από την άλλη οι εργαζόμενοι και οι λαϊκές οικογένειες  της Ηπείρου,  απομονώνονται όλο και περισσότερο από στοιχειώδη δικαιώματα όπως η σταθερή εργασία,  η οι Συλλογικές Συμβάσεις, η κοινωνική ασφάλιση, η δημόσια δωρεάν υγεία και παιδεία, η θέρμανση, η κατοικία κ.α.
Αυτοί που πρέπει να απομονωθούν από το λαό είναι τα αστικά κόμματα, οι κυβερνήσεις τους και τα αφεντικά τους ο μεγαλοεπιχειρηματίες. Η συμπόρευση με  το ΚΚΕ στον αγώνα, για έναν άλλο δρόμο ανάπτυξη, μπορεί να ικανοποιήσει  τις σύγχρονες ανάγκες.


KOMMATIKH ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]