Ιωάννινα:Μήνυμα καταδίκης του νέου αντιασφαλιστικού νομοσχεδίου και κάλεσμα στην απεργία στις 18 Φλεβάρη

Μήνυμα καταδίκης του νέου αντιασφαλιστικού νομοσχεδίου και κάλεσμα στην απεργία στις 18 Φλεβάρη

Μήνυμα καταδίκης του αντιασφαλιστικού νομοσχεδίου, διεκδίκησης αποκλειστικά δημόσιας και υποχρεωτικής κοινωνικής ασφάλισης και κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων με απεργία στις 18 Φλεβάρη, έστειλαν σωματεία και εργαζόμενοι, συνταξιουχοι και φοιτητικοί σύλλογοι, από τη σημερινή μαζική, μαχητική κινητοποίηση του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων.
Στη συγκέντρωση μίλησε ο Δημήτρης Καλύβας, πρόεδρος του Σωματείου Γάλατος-Τροφίμων-Ποτών Ιωαννίνων ο οποίος ανάμεσα σε άλλα κάλεσε σε απεργία στις 18 Φλεβάρη λέγοντας ότι οι μεγάλοι αγώνες που αναπτύχθηκαν τα προηγούμενα χρόνια έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην υπεράσπιση του κοινωνικού χαρακτήρα της Ασφάλισης, έβαλαν εμπόδια στην ολοκλήρωση των αντιασφαλιστικών ανατροπών.
Τους αγώνες αυτούς πρέπει να δυναμώσουμε το επόμενο διάστημα. Να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για την επιτυχία της απεργίας στις 18 Φλεβάρη, να γίνει υπόθεση των εργαζόμενων στους χώρους δουλειάς, των συνταξιούχων, των αυτοαπασχολούμενων, όλου του λαού!
Ακολούθησε μαχητική και μαζική πορεία στους δρόμους της πόλης δίνοντας το επόμενο ραντεβού για τις 18 Φλεβάρη και την απεργιακή συγκέντρωση στις 10πμ στο Εργατικό Κέντρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]