Ιωάννινα:Τουρνουά Υδατοσφαίρισης από σήμερα Στο Κολυμβητήριο Της Λιμνοπούλας!

Ο Πύρρος Ιωαννίνων water polo διοργανώνει τουρνουά υδατοσφαίρισης το Παρασκευοσαββατοκύριακο 13,14,15/12 στο Κολυμβητήριο της Λιμνοπούλας με την υποστήριξη του ΠΕΑΚΙ και της Περιφέρειας Ηπείρου. Στο τουρνουά συμμετέχουν οι ομάδες υδατοσφαίρισης Βουλιαγμένης, ΠΑΟΚ, Καστέλλας, Λάρισας, Πάτρας και φυσικά ο Πύρρος. Είσοδος ελεύθερη.



Το μεγάλο ραντεβού των Προμίνι 2009 και μικρότερα στα Ιωάννινα !!

"Ομηρικές μάχες" και σπουδαίες αθλητικές αναμετρήσεις αναμένονται στις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ στο κολυμβητήριο της Λιμνοπούλας στα Ιωάννινα μεταξύ των πιτσιρικάδων που θα συμμετάσχουν στο Τουρνουά Υδατοσφαίρισηςσης κατηγορίας Προμίνι που διεξάγει ο Πύρρος Ιωαννίνων.

Έτσι λοιπόν, μέσα στο ερχόμενο τριήμερο 13 έως 15 Δεκεμβρίου αναμένεται να επισκεφτούν στην πόλη των Ιωαννίνων, ο Ν.Ο.Βουλιαγμένης από την Αθήνα, ο Α.Ο.Καστέλλας από τον Πειραιά, ο ΠΑΟΚ από την Θεσσαλονίκη,   η ΝΕΛ από την Λάρισα και ο Ν.Ο.Πατρών από την Πάτρα. Επίσης στην πόλη των Ιωαννίνων θα βρίσκεται και ο ομοσπονδιακος προπονητής της ΚΟΕ ο κ. Φωτης Γιαννόπουλος της εθνικής ομάδος στην κατηγορία παίδων και μίνι παίδων όπου θα προπονήσει την ομάδα παίδων και μινι παίδων και επι της ευκαιρίας θα παρακολουθήσει και το τουρνουά, το οποίο η ΚΟΕ έχει ορίσει για πρώτη φορά δυο ομοσπονδιακούς προπονητές.

Ο Πύρρος Ιωαννίνων δείχνοντας την ιδιαίτερη ευαισθησία του στην ανάπτυξη των υποδομών Πόλο συνδιοργανώνει μαζί με την ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΑ ΗΠΕΊΡΟΥ και την μεγάλη υποστήριξη  από την Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ αυτό το τουρνουά στην συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία και προσκαλεί τον κόσμο των Ιωαννίνων να παρακολουθήσει, να ενισχύσει και να χειροκροτήσει τις προσπάθειες των μικρών υδατοσφαιριστών όλων των ομάδων!!

Με την ολοκλήρωση του τουρνουά θα πραγματοποιηθεί η απονομή αναμνηστικών κυπέλλων και μεταλλίων σε όλες τις ομάδες που θα συμμετάσχουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]