[Ελλάδα]Στο πόδι η Π.Υ Αγρινίου για κοπές δένδρων, υπερχείλιση ρέματος και απεγκλωβισμούς σε ασανσέρ

Στο πόδι τα τελευταία 24ωρα η Π.Υ Αγρινίου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του agrinioreport.com, η οποία προέβη συγκεκριμένα σήμερα νωρίς το πρωί και κατά την διάρκεια της έντονης  καταιγίδας στην περιοχή του Δ. Αγρινίου στην κοπή 6 δένδρων, ενός απεγκλωβισμού σε ασανσέρ, στην αντιμετώπιση υπερχείλισης ρέματος στα Φραγκουλαίικα και συνεχίζεται η επέμβαση μέχρι αυτή την ώρα στην Ματαράγκα Μακρυνείας .

Συγκεκριμένα, οι κοπές δένδρων έγιναν μία στην περιοχή του Αγίου Κων/νου(κοντά στον ΑΒ), δύο στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρηγανά, μία στην Καμαρούλα, μία στα Γεφύρια Αλάμπεη και μία στο κέντρο του Αγρινίου.

Στην Ματαράγκα Μακρυνείας όπως προαναφέραμε, συνεχίζονται οι κοπές δένδρων και η απομάκρυνση κορμών με την επέμβαση δύο οχημάτων του Εθ. Σταθμού Γαβαλούς και ενός οχήματος της Π.Υ Αγρινίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του agrinioreport.com όλα τα περιστατικά(εκτός της Μακρυνείας όπου συνεχίζονται οι επεμβάσεις) αντιμετωπίστηκαν και ολοκληρώθηκαν μέσα σε μισή ώρα, αναδεικνύοντας έτσι την αμεσότητα και την ετοιμότητα της Π.Υ Αγρινίου για άλλη μια φορά.
 agrinioreport.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]