Δήμος Ιωαννιτών:Πρώτη προτεραιότητα στην καθαριότητα


Συνάντηση με τους εργαζομένους της καθαριότητας είχε σήμερα ο Δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ, οι αντιδήμαρχοι καθαριότητας και εργοταξίου Βαγγέλης Πήχας και Αριστείδης Παππάς και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Βασίλης Ζωγράφος.
Ο Δήμαρχος υπογράμμισε ότι η καθαριότητα της πόλης αποτελεί κυρίαρχη προτεραιότητα για την Δημοτική Αρχή και το καλύτερο αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί με την συνεργασία των εργαζομένων.
«Γνωρίζουμε ότι η δουλειά σας είναι πολύ δύσκολη. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας και από την πλευρά μας θα γίνει κάθε προσπάθεια για να λυθούν προβλήματα και να ενισχυθεί ο τομέας με όλη την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή» τόνισε ο κ. Ελισάφ.
Τόνισε με έμφαση ότι και από την Δημοτική Αρχή και από τους εργαζόμενους, σε πνεύμα συνεργασίας, πρέπει να γίνει η μέγιστη δυνατή προσπάθεια ώστε να αλλάξει η εικόνα της πόλης.
«Η καθαριότητα είναι ένα στοίχημα για όλους μας. Πρέπει να το κερδίσουμε προς όφελος των πολιτών», υπογράμμισε ο Δήμαρχος.
Αλλεπάλληλες συσκέψεις με τους εργαζόμενους, τους Προϊσταμένους και τον Διευθυντή της καθαριότητας είχε ο αντιδήμαρχος Βαγγέλης Πήχας.
Οι ελλείψεις και τα προβλήματα που υπάρχουν καταγράφηκαν στις συναντήσεις αυτές προκειμένου να επιλυθούν άμεσα ώστε να ξεκινήσει μία οργανωμένη επιχείρηση όχι μόνο για την αποκομιδή των απορριμμάτων αλλά και για το πλύσιμο των κάδων και των πεζοδρομίων.
Ανάλογες συσκέψεις είχε με τους εργαζόμενους του εργοταξίου ο Αντιδήμαρχος Αριστείδης Παππάς, ο οποίος από την πλευρά του υπογράμμισε ότι η συνεργασία θα είναι συνεχής με σκοπό να υπάρξουν άμεσα και ορατά αποτελέσματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]