Ιωάννινα:Δύσκολη μέρα για την Π.Υ η σημερινή Ακούραστοι οι πυροσβέστες επιχειρούν στην Πάργα

Δύσκολη η σημερινή ημέρα για την Π.Υ Ιωαννίνων καθώς  οι δύο φωτιές που ξέσπασαν με διαφορά λίγης ώρας η μία σε δασική έκταση κοντά στο Σταυράκι και η άλλη σε δασική επίσης έκταση σε πλαγιά βουνού κοντά στο δρόμο στην Κοσμηρά κινητοποίησαν τους άνδρες της Υπηρεσίας ,που  κατάφεραν  να επιληφθούν επιτυχώς των συμβάντων ,αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά την υπηρεσιακή τους ετοιμότητα.
Πυροσβεστικές δυνάμεις παραμένουν στην περιοχή του Σταυρακίου καθώς και στην Κοσμηρά ,ενώ ακούραστοι οι πυροσβέστες επιχειρούν στο  πύρινο μέτωπο   που ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή Μουζακαίικα στην Πάργα. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 21πυροσβέστες, 10 οχήματα,  2 ομάδες πεζοπόρου, 1 Ε/Π και 2 PZL.
Σημειώνεται ότι δεν απειλούνται οικισμοί .
Ο  άψογος συντονισμός των δυνάμεων της Π.Υ Ιωαννίνων ,η συνδρομή της Αστυνομίας και της Τροχαίας ,οι ρίψεις ποσοτήτων νερού από το πυροσβεστικό ελικόπτερο  και η  συνδρομή της  Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου συντέλεσαν  στην επιτυχή έκβαση των επιχειρήσεων κατάσβεσης , αφού οι πυρκαγιές αντιμετωπίστηκαν άμεσα στο αρχικό τους στάδιο.
Το ανακριτικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας διερευνά  όλες τις πιθανές αιτίες εκδήλωσης των πυρκαγιών καθώς και το ενδεχόμενο  του εμπρησμού .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]