Ο 24χρονος με την πλαστή επιταγή στην Πρέβεζα είχε "χτυπήσει" και στην Άρτα

Συμπληρωματική δικογραφία σχηματίστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας σε βάρος 24χρονου ημεδαπού για συμμετοχή του σε ακόμη μία υπόθεση πλαστογραφίας και απάτης
Ο 24χρονος πλαστογράφησε τραπεζική επιταγή, την οποία χρησιμοποίησε στα πλαίσια εμπορικής συναλλαγής

Συμπληρωματική δικογραφία σχηματίστηκε, από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας σε βάρος 24χρονου ημεδαπού, για συμμετοχή του σε ακόμη μία υπόθεση πλαστογραφίας και απάτης.
Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας, διαπιστώθηκε ότι ο 24χρονος κατηγορούμενος εξαπάτησε ακόμα έναν 54χρονο ημεδαπό στην περιοχή της Άρτας, όπου στα πλαίσια εμπορικής συναλλαγής, του παρέδωσε επιταγή, ονομαστικής αξίας (10.290) ευρώ, με φερόμενο εκδότη τον ίδιο, η οποία όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ήταν πλαστή.
Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του 24χρονου είχε σχηματισθεί δικογραφία για την εμπλοκή του σε υπόθεση πλαστογραφίας και απάτης που διαπράχθηκε με τον ίδιο τρόπο, στην περιοχή της Πρέβεζας.

Το συμπληρωματικό προανακριτικό υλικό θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας.
 Υπενθυμίζεται ότι ο 24χρονος   τον Ιούλιο είχε παραδώσει  σε 53χρονο ημεδαπό  στην Πρέβεζα
επιταγή, ονομαστικής αξίας (5.000) ευρώ, με φερόμενο εκδότη τον ίδιο, η οποία όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ήταν πλαστή.

Σημειώνεται ότι ο 24χρονος έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές, για παρόμοια αδικήματα.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]