Ιωάννινα:Περιοδεία ΚΚΕ στον Κατσικά



Κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής την υποψήφια βουλευτή Όλυ Τσουμάνη επισκέφθηκε τον Κατσικά και μίλησε με κατοίκους της περιοχής .
Η συζήτηση από την πλευρά των κατοίκων επικεντρώθηκε στη δημιουργία νέου σχολείου για τα παιδιά της περιοχής αλλά και στις συχνές διακοπές νερού στα σπίτια που βρίσκονται στα πιο ψηλά σημεία καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου, οι οποίες τώρα το καλοκαίρι είναι καθημερινές  τόσο το πρωί όσο και το βράδυ.
Η Όλυ Τσουμάνη χαρακτήρισε «κρίσιμης σημασίας» και τα δύο θέματα που απασχολούν την περιοχή, αφού βρίσκονται στον πυρήνα άμεσων και οξυμένων λαϊκών αναγκών.
Τόνισε ότι
«έργα όπως η δημιουργία νέων σχολείων, η συντήρηση και η αντισεισμική θωράκιση των ήδη υπαρχόντων, τα έργα ύδρευσης ώστε τα λαϊκά στρώματα να έχουν καθαρό και άφθονο νερό, είναι έργα που δε χωρούν στα κοινά κυβερνητικά προγράμματα ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ εμπνευσμένα από της κατευθύνσεις των Eurogroup για άμεσα μέτρα στήριξης της ελληνικής καπιταλιστικής οικονομίας την επόμενη μέρα των εκλογών.»
«Το ζητούμενο της επόμενης μέρας των εκλογών, είναι πως θα βγει πιο δυνατός ο λαός, θα δυναμώσουν οι διεκδικήσεις του, θα επιβληθούν λύσεις προς όφελος του. Όλοι το παραδεχόμαστε ότι το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που στηρίζει και προωθεί τις ανάγκες του λαού» και κάλεσε τους κατοίκους με κάθε τρόπο να φτάσουν τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ στην κάλπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]