ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων:Είμαστε εδώ, είμαστε δυνατοί, είμαστε πιο ώριμοι και αποφασισμένοι.

Ανακοίνωση του γραφείου τύπου της εκλογικής επιτροπής
Του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Του Ν. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Εκ μέρους της εκλογικής επιτροπής, των υποψήφιων βουλευτών, των μελών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους πολίτες του Ν. Ιωαννίνων, που μας τίμησαν με τη ψήφο τους και την ενεργό συμμετοχή τους, στη δύσκολη αυτή μάχη.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ και στο Νομό μας είναι αναμφισβήτητα η ισχυρή πολιτική δύναμη της Αριστεράς και του ευρύτερου Προοδευτικού χώρου και από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα είναι δίπλα στη κοινωνία και στις αγωνίες της.
Θα ασκήσουμε μαχητική, προγραμματική αντιπολίτευση, με βάση την προγραμματική πλατφόρμα, που παρουσιάσαμε στον Ελληνικό Λαό και θα υπερασπίσουμε τις κοινωνικές κατακτήσεις και τα επιτεύγματα της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ στη νέα μεταμνημονιακή περίοδο.
Με τη δύναμη των 35.451 ψήφων (ποσοστό 36,30%), με τη βουλευτή μας Μερόπη Τζούφη, με τα μέλη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, θα είμαστε παρόντες και παρούσες στο κοινωνικό γίγνεσθαι της περιοχής μας, μαχητικά και αποφασιστικά.
Το επόμενο διάστημα θα βγάλουμε τα συμπεράσματά μας, μέσα από ευρείες διαδικασίες, αλλά, κυρίως, θα οργανώσουμε την ανασυγκρότηση των δυνάμεών μας και την πολιτική μας παρέμβαση στο Ν. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ και στην ΗΠΕΙΡΟ.
Είμαστε εδώ, είμαστε δυνατοί, είμαστε πιο ώριμοι και αποφασισμένοι.
Οι αξίες και τα οράματά μας, όχι μόνο δεν ηττήθηκαν, αλλά ακουμπούν στην πιο ισχυρή δύναμη της Ευρωπαϊκής Αριστεράς και όλοι εμείς θα συνεχίσουμε με πλήρη συναίσθηση των ευθυνών μας τον όμορφο αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]