Πρέβεζα:Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Γιάννη Τσεντσερή

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Γιάννη Τσεντσερή-
Συλλυπητήρια μηνύματα

Σήμερα στις 12 το μεσημέρι στην εκκλησία του Αγίου Βασιλείου η οικογένειά του, συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον γνωστό Πρεβεζάνο ψυχίατρο Γιάννη Τσεντσερή. Η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Γιάννη Τσεντσερή, ενός ανθρώπου με πλούσια ιατρική και αθλητική δράση προκάλεσε θλίψη στην τοπική κοινωνία.Ανακοινώσεις τις οποίες εκφράζουν την θλίψη τους και συνάμα υπογραμμίζουν τις δραστηριότητες αλλά και την ανθρώπινη πλευρά του Γιάννη Τσεντσερή εξέδωσαν μεταξύ άλλων ο ΠΑΣ Πρέβεζα, η Α.Ε. Πρέβεζας και ο σύλλογος Athlopolis καθώς και ο Πανλευκάδιος. Με δημόσια ανάρτησή του στο διαδίκτυο ο γιός του Μιχάλης Τσεντσερής ευχαριστεί τον κόσμο για τα μηνύματα και τα τηλεφωνήματα στήριξης υπογραμμίζοντας ότι ο πατέρας του πέρας την προσφοράς στην ψυχιατρική
επιστήμη,στήριξε την οικογένειά του, τους συνανθρώπους του και ανιδιοτελώς προσέφερε πολλά στο τοπικό ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό.

Ακολουθούν τα συλλυπητήρια μηνύματα:

•Συλλυπητήριο μήνυμα του ΠΑΣ Πρέβεζα για την απώλεια του Γιάννη Τσεντσερή

"Είναι κάποιες φορές που πρέπει να αποχαιρετίσεις έναν άνθρωπο και τα λόγια είναι φτωχά μπροστά στο μεγαλείο του! Έτσι ως Αντιπρόεδρος του ΠΑΣ Πρέβεζα, εκπροσωπώντας όλα τα μέλη του Δ.Σ. του σωματείου, και ως φίλος, θα πρέπει να αποχαιρετίσω τον Γιάννη Τσεντσερή!
Ο ιστορικός ηγέτης της ΑΕ Πρέβεζας το 1993, ενώ ο ΠΑΣ Πρέβεζα ήταν στα πρόθυρα της διάλυσης, έγινε Πρόεδρος του ΠΑΣ και με παίκτες της Ένωσης και προπονητή το Βαγγέλη Γκαρτζονίκα, ανέβασε την ομάδα από την Α' ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας στη Δ' Εθνική.
Ήταν άνθρωπος με όλη τη σημασία της λέξης.
Γελαστός και με χιούμορ βοήθησε προπονητές, παίκτες και πολλούς άλλους. Και σαν γιατρός βοήθησε επίσης πολύ κόσμο.
Κουράγιο στους δικούς του!
Το χώμα θα είναι σίγουρα ελαφρύ!
Θα σε θυμόμαστε πάντα με το χαμόγελό σου!
Τάσος Αμάραντος
Αντιπρόεδρος του ΠΑΣ Πρέβεζα
Εκπροσωπώντας όλα τα μέλη του Δ.Σ"

•Συλλυπητήριο μήνυμα από την Αθλητική Ένωση Πρέβεζας και το Athlopolis

"Tη βαθύτατη θλίψη τους και τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια, τους συγγενείς και τους οικείους του Γιάννη Τσεντσερή, που έφυγε από κοντά μας εκφράζουν η ποδοσφαιρική οικογένεια της Α.Ε. Πρέβεζας και του Athlopolis Πρέβεζας. Η απώλεια του εμβληματικού Πρόεδρου της Α.Ε. Πρέβεζας, που προσέφερε τα μέγιστα από διοικητικές θέσεις στο ποδόσφαιρο, σε σωματεία και τον αθλητισμό της περιοχής (πέρα από την επιστημονική προσφορά του ως ιατρός), δημιουργεί δυσαναπλήρωτο κενό στην τοπική κοινωνία!Αντί στεφάνου, το Athlopolis και η ΑΕ Πρέβεζας θα καταθέσουν ένα χρηματικό ποσό για φιλανθρωπικό σκοπό στη μνήμη του, τιμώντας τα “πιστεύω” και το ήθος του στον αθλητισμό και τη ζωή.
Η ποδοσφαιρική οικογένεια της Α.Ε. Πρέβεζας και του Athlopolis Πρέβεζας"

•Συλλυπητήριο μήνυμα του Πανλευκάδιου

"Καλό ταξίδι γιατρέ…!
Η οικογένεια του Πανλευκάδιου αποχαιρετά έναν φίλο, τον ιστορικό Πρόεδρο της ΑΕ Πρέβεζας, τον Γιάννη Τσεντσέρη. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην ΑΕ, αλλά και στον ΠΑΣ Πρέβεζα, μια και είχε διατελέσει κι εκεί πρόεδρος. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.
Η σκέψη μας είναι κοντά σας."
Δημ.Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]