Εκτός Υπερταμείου και επίσημα τα 57 ακίνητα στα όρια του Δήμου Ιωαννιτών

Η αίτηση ακύρωσης που είχε καταθέσει ο Δήμος Ιωαννιτών ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας ενάντια στη μεταβίβαση των 57 ακινήτων στην ΕΤΑΔ Α.Ε. συζητήθηκε χθες στο αρμόδιο Τμήμα του ΣτΕ, ωστόσο, όπως ενημερώθηκε ο εκπρόσωπος του Δήμου η δίκη θα ακυρωθεί καθώς με το ΦΕΚ 1866 που εκδόθηκε στις 27/5/2019 όλα τα ακίνητα που αφορούσαν στο Δήμο μας εξαιρούνται τελικά από την μεταβίβασή τους στο λεγόμενο «Υπερταμείο».
Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου του Δήμου ,με αυτόν τον τρόπο έκλεισε θετικά ένα μεγάλο ζήτημα το οποίο η Δημοτική Αρχή είχε εντοπίσει έγκαιρα και φρόντισε να αναδείξει όλες τις πτυχές του, συγκαλώντας ευρεία σύσκεψη φορέων στο Δημαρχείο, κινούμενη στη συνέχεια τόσο νομικά όσο και πολιτικά για να αποτρέψει μια αρνητική εξέλιξη.
«Για εμάς το συμφέρον του τόπου είναι πάνω από το συμφέρον του Υπερταμείου. Αυτό έχει γίνει ξεκάθαρο από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην επικαιρότητα το ζήτημα με τα 57 ακίνητα. Η Δημοτική Αρχή όχι για λόγους εντυπωσιασμού ή πολιτικής εκμετάλλευσης, αλλά γιατί θεωρεί ότι υπήρχαν συγκεκριμένα κενά τα οποία μπορεί να είχαν αρνητικές συνέπειες για μια σειρά ακινήτων ανέδειξε το θέμα, προκάλεσε μια δημόσια συζήτηση από την οποία εξήχθησαν χρήσιμα συμπεράσματα και προχώρησε, όπως είχε άλλωστε ανακοινώσει, τόσο σε νομικές όσο και σε πολιτικές κινήσεις προκειμένου να διασφαλίσει το συμφέρον του τόπου. Το αποτέλεσμα σίγουρα μας δικαίωσε», δήλωσε ο Δήμαρχος, Θωμάς Μπέγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]