Ήπειρος:Άνοιξαν οι κάλπες σε 13 Δήμους

Άνοιξαν στις 07.00    το πρωί και θα παραμείνουν ανοιχτές έως τις 19.00 το απόγευμα οι κάλπες σε 13 Δήμους στην Ήπειρο μεταξύ  αυτών και στα Ιωάννινα για το Β γύρο των Δημοτικών εκλογών .
Οι πολίτες σε  Άρτα,  Πρέβεζα,  Δωδώνη,  Ζαγόρι,  Ζίτσα,  Κόνιτσα,  Μέτσοβο,  Δήμο Ζηρού, Νικολάου Σκουφά, Κεντρικών Τζουμέρκων, Πάργας και Σουλίου  καλούνται  να εκλέξουν τον Δήμαρχο για την επόμενη θητεία .
Οι δύο "μονομάχοι"  για τον Δήμο Ιωαννιτών Θωμάς Μπέγκας και Μωυσής Ελισάφ θα ψηφίσουν ως εξής:
Ο κ.ο Δήμαρχος Ιωαννίνων και επικεφαλής της "Ενότητας Πολιτών Νέα Γιάννενα", Θωμάς Μπέγκας, θα ασκήσει το εκλογικό το δικαίωμα  στις 11 το πρωί στο 13ο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων (περιοχή βοτανικού, οδός Κ. Παξινού 28). (στο ίδιο που ψήφισε την προηγούμενη Κυριακή) ενώ στο 289ο εκλογικό τμήμα, στο σχολικό συγκρότημα της Πλατείας Ομήρου θα προσέλθει για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα,  στις 12 το μεσημέρι, ο υποψήφιος Δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ.
 Υπενθυμίζεται ότι η ψηφοφορία θα διεξαχθεί στα ίδια εκλογικά τμήματα και καταστήματα ψηφοφορίας που χρησιμοποιήθηκαν στην πρώτη ψηφοφορία.
. Κατά την επαναληπτική ψηφοφορία, ο εκλογέας δεν σημειώνει σταυρό προτίμησης σε κανέναν υποψήφιο Σύμβουλο, δεδομένου ότι η ψηφοφορία επαναλαμβάνεται μόνο ανάμεσα στους υποψηφίους Δημάρχους των δύο (2) Συνδυασμών που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους κατά την πρώτη ψηφοφορία.
Ελεύθερη Διέλευση Στα Διόδια
Έως  και την Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019 στις 24:00 μ.μ.  όπως και στον Α γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών θα ισχύσει η ελεύθερη διέλευση από τα διόδια σε όλους τους αυτοκινητόδρομους της χώρας,για τη διευκόλυνση των  μετακινήσεων.
Όσον αφορά τους δικαστικούς αντιπροσώπους που θα μεταβούν για την εκτέλεση των καθηκόντων τους,  θα είναι ελεύθερη η διέλευση τους από τους σταθμούς διοδίων   έως τη  Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019 στις 24:00 μ.μ..
Σημειώνεται, ότι η διέλευση χωρίς την επιβολή διοδίων θα γίνεται με την επίδειξη του εγγράφου τοποθέτησης του Δικαστικού Αντιπροσώπου και του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας τους.
Ειδικότερα, χωρίς διόδια θα πραγματοποιηθούν  οι  διελεύσεις επιβατικών Ιδιωτικής Χρήσης και δικύκλων οχημάτων (κατηγορίες 1 και 2) στους εξής οδικούς άξονες:
• Αυτοκινητόδρομος Ελευσίνα – Κόρινθος – Πάτρα – Παράκαμψη Πάτρας (Ολυμπία Οδός)
•Γέφυρα Ρίου -Αντιρίου
• Αυτοκινητόδρομος Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και Λεύκτρο – Σπάρτη (Μορέας)
* Αυτοκινητόδρομος Ιόνια οδός και τμήμα ΠΑΘΕ Μεταμόρφωση - Σκάρφεια
• Αυτοκινητόδρομος Κεντρικής Ελλάδος και τμήμα ΠΑΘΕ Σκάρφεια – Ράχες
• Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου  ( Ράχες– Κλειδί)
• Εγνατία Οδός
• Αττική Οδός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]