Ιωάννινα:Διαμαρτυρία για την απόλυση εργαζόμενης Τι καταγγέλλει

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποιείται αυτή την ώρα έξω από καφετέρια στη συμβολή της Νικοπόλεως με την Παπαναστασίου για την αναίτια απόλυση εργαζόμενης .
Η ίδια καταγγέλλει :

"Είμαι εργαζομένη στα bruno Νικοπόλεως και Παπαναστασίου. Την Τρίτη 21/5 ζήτησα εγγράφως και εμπρόθεσμα, όπως ορίζει ο Νόμος 539/1945 την νόμιμη κανονική μου άδεια για το καλοκαίρι και την Τετάρτη 22/5 μου ανακοινώθηκε προφορικά η απόλυσή μου. Σήμερα Πέμπτη 23/5 μετά από καταγγελία στην επιθεώρηση εργασίας, που συνέστησε να λυθεί η διαφορά και να επιστρέψω στη δουλειά μου, οι εργοδότες μου  έστειλαν εξώδικο, οπού μου ανακοίνωσαν την απόλυσή μου χρησιμοποιώντας μια σειρά από ψέματα. Ζήτησα τη ΝΟΜΙΜΗ κανονική μου άδεια και ενώ είμαστε στο 2019, που υποτίθεται υπάρχουν νόμοι που προστατεύουν τα δικαιώματα των εργαζομένων, απολύομαι εντελώς αναίτια.
Χρειάζομαι τη δουλειά μου, είναι το μόνο μου βιοποριστικό μέσο, και θα κινηθώ μέχρι τέλους για να την πάρω πίσω. Καλώ σε κινητοποίηση έξω από το κατάστημα στις  11:30 το πρωί, συλλόγους, σωματεία, οργανώσεις και κανάλια να με στηρίξουν και θα συνεχίσω τον αγώνα μέχρι τέλους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]