Άρτα:Τζένη Ταπραντζή-Κοίλια Συνάντηση με εργαζομένους του δήμου Επίσκεψη και στον ΟΑΕΔ

Την Πέμπτη 16 Μαίου 2019 η υποψήφια Δήμαρχος Αρταίων, επικεφαλής Δημοτικής Αναγέννησης κ.Τζένη Ταπραντζή-Κοίλια συναντήθηκε  με το σωματείο εργαζομένων του Δήμου .
Η συνάντηση έγινε σε κλίμα πλήρους κατανόησης των αιτημάτων των εργαζομένων, στα γραφεία του σωματείου, οι οποίοι έθεσαν το πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού, την αξιοκρατία στους υπαλλήλους, το θέμα της έλλειψης μηχανημάτων, της κακής κατάστασης του αμαξοστασίου και το θέμα των παιδικών σταθμών.

Σαν υποψήφια Δήμαρχος η κ.Τζένη Ταπραντζή-Κοίλια. τόνισe ότι αυτά που ζητούν οι εργαζόμενοι αποτελούν τα αυτονόητα για τον Δήμο  και για την  άσκηση της Δημοτικής αρχής απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η άμεση συνεργασία με τα όργανα των εργαζομένων τόσο σε επίπεδο αποφάσεων που αφορούν την λειτουργία του Δήμου   όσο και στην αξιολόγηση των προβλημάτων της περιοχής της Άρτας.
Παράλληλα μαζί με υποψήφιους συμβούλους    η υποψήφια Δήμαρχος  Αρταίων  βρέθηκαν στον ΟΑΕΔ, στο τμήμα εμπορίου, στο ειρηνοδικείο, στην ΥΠΑΔ, στην περιφέρεια, στο ταχυδρομείο και στο τμήμα βίας κατά των γυναικών. Παντού υπήρξε θερμότατη συζήτηση για το καλό του τόπου .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]