Δράση Συλλογής Τροφίμων και Ειδών Πρώτης Ανάγκης από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Κόνιτσας.


Η ανωτέρω δράση πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το Μ. Πέμπτη 25 Απριλίου 2019 στο Σούπερ Μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος στην οδό Γράμμου 28 στα Ιωάννινα από τα Στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας και εγκάρδιες ευχαριστίες σε όλους όσοι συνέβαλαν, ώστε να υλοποιηθεί η δράση μας.  Πιο συγκεκριμένα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Εταιρεία ΑΒ Βασιλόπουλος που μας επέτρεψε να υλοποιήσουμε τη δράση μας στο εσωτερικό του καταστήματος της, τους Διευθυντές και το προσωπικό του καταστήματος για τη βοήθεια και τη στήριξή τους, καθ’ όλη τη διάρκεια της δράσης.
Ένα μεγάλο ¨ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ¨  θα θέλαμε να εκφράσουμε σε όλους τους συνανθρώπους μας, που η ανταπόκριση τους  στο κάλεσμά μας υπήρξε ιδιαίτερα συγκινητική και στήριξαν έμπρακτα τη δράση, τοποθετώντας  τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στο καλάθι μας. Να ευχηθούμε η πράξη τους να αποτελέσει παράδειγμα μίμησης, έτσι ώστε κανένας συμπολίτης μας  να μη στερείται τα βασικά αγαθά.
Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δήμαρχό μας κ. Ανδρέα Παπασπύρο και τον Αντιδήμαρχο κ. Ιωάννη Παφίλη  για τη δική τους συμβολή προκειμένου να υλοποιηθεί η δράση μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]