ΚΚΕ:Η επίσκεψη Τσίπρα - Μητσοτάκη στην Ήπειρο... επεισόδιο στο "σίριαλ" "Η εξαπάτηση του ελληνικού λαού"

Σχόλιο της Επιτροπής Περιοχής Ηπείρου Κέρκυρας Λευκάδας του ΚΚΕ για την επίσκεψη Τσίπρα – Μητσοτάκη στην Ήπειρο.
Η επίσκεψη των Τσίπρα - Μητσοτάκη στην Ήπειρο, είναι ένα ακόμη επεισόδιο - επανάληψη στο κακόγουστο σίριαλ ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ  με τίτλο «Η εξαπάτησης του ελληνικού λαού».
Ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους, ότι κριτήριο για τα κυβερνητικά μέτρα δήθεν ανακούφισης του λαού, είναι η
επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων. Από τη μία κλείνει το μάτι στους επιχειρηματικούς ομίλους για την απαρέγκλιτη υλοποίηση του αντιλαϊκού έργου της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με τις ευρωενωσιακές δεσμεύσεις. Από την άλλη ζητάει από το λαό να συνθηκολογήσει, με την αποδοχή των ματωμένων πλεονασμάτων που τόσο πολύ έχουμε πληρώσει ακριβά.
Ο κ. Μητσοτάκης αντιλαμβανόμενος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ του έχει πάρει τη «μπουκιά απ’ το στόμα», υπερθεματίζει σε αντιλαϊκά μέτρα, προκειμένου να γίνει αυτός ο εκλεκτός του κεφαλαίου. Μόνο έτσι εξηγείται η πρότασή του για 7ημερη εργασία, δήθεν με τη θέληση των εργαζομένων, όταν όλοι γνωρίζουν πως ο αυταρχισμός και η τρομοκρατία στους χώρους δουλειάς εκβιάζει αυτή τη «θέληση» των εργαζομένων. Πρόταση που ήδη υλοποιείται από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
Αυτό επιβεβαιώνει και η πείρα των εργαζομένων στην εμφιάλωση νερού, στα πτηνοσφαγεία, στην εστίαση και τα ξενοδοχεία της Ηπείρου όπου η 7ημερη εργασία ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες είναι πραγματικότητα εδώ και χρόνια. ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ από κοινού έχουν «τερματίσει» τους εργαζόμενους δίνοντας ελευθέρας στην ασυδοσία της εργοδοσίας
Καλούμε τον Ηπειρώτικο λαό να απορρίψει την προεκλογική τακτική της κυβέρνησης «σου κλέβω 10, σου επιστρέφω 1» που μόνο στόχο έχει να συνεχίσει την ίδια ταξική αντιλαϊκή πολιτική.
Οι Ηπειρώτες έχουμε «κουραστεί» να ερχόμαστε αντιμέτωποι με επιδόξους διαχειριστές των επιχειρηματικών ομίλων που «εγκαινιάζουν έργα» στήριξης της κερδοφορίας τους «που είχαν καθυστερήσει τα προηγούμενα χρόνια».
Οι Ηπειρώτες έχουμε πείρα. Μπορούμε στις εκλογές του Μαΐου να κάνουμε την πραγματική διαφορά με το ΚΚΕ ακόμα πιο δυνατό, να δώσουμε αποφασιστική ελπιδοφόρα και αγωνιστική απάντηση στη σαπίλα που αποπνέουν όλοι οι επίδοξοι διαχειριστές του διεφθαρμένου αυτού συστήματος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]