Ήπειρος:Από την εκλογική ατζέντα της ημέρας ..λίγο πριν τις κάλπες

Δήμος Σουλίου
Ο Ν. Κάτσιος υπέρ της διατήρησης και αναβάθμισης του «Βοήθεια στο Σπίτι»

Τη δέσμευσή του για διατήρηση και αναβάθμιση του «Βοήθεια στο Σπίτι» κατέστησε σαφή στους εργαζόμενους του Προγράμματος στο δήμο Σουλίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου Νικόλας Κάτσιος. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 21 Μαΐου 2019 και ο Ν. Κάτσιος ενημερώθηκε αναλυτικά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επτά (7) δομές και οι 19 εργαζόμενοι.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου, αφού ευχαρίστησε το προσωπικό του προγράμματος για την πολυετή προσφορά του στους ωφελούμενους συνδημότες μας, επανέλαβε τη θέση του για οριστική διασφάλιση της εργασίας των εργαζομένων στο πρόγραμμα, οι οποίοι προσφέρουν επί χρόνια τις υπηρεσίες τους. Επίσης, δεσμεύτηκε ότι ως η επόμενη δημοτική αρχή στο δήμο Σουλίου θα διεκδικήσει τη διασφάλιση της βιωσιμότητας του, την κάλυψη των δύο κενών προσωπικού στις τοπικές δομές, καθώς και την κάλυψη σε οχήματα, μιας και σήμερα οι εργαζόμενοι πολλές φορές αναγκάζονται να επιτελέσουν το πολύτιμο έργο τους χρησιμοποιώντας τα δικά τους αυτοκίνητα!

«Από τον προσεχή Σεπτέμβριο ο δήμος Σουλίου θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις το έργο που προσφέρουν οι εργαζόμενοι στο «Βοήθεια στο Σπίτι» και θα διεκδικήσει από την πολιτεία τη βιωσιμότητα του προγράμματος και την απρόσκοπτη
λειτουργία του. Τα προβλήματα είναι δεδομένα, όμως το σημαντικό έργο κοινωνικής αξίας που επιτελείται στον τόπο μας και η απασχόληση των εργαζομένων στο δήμο Σουλίου θα συνεχιστούν» ανέφερε σε δηλώσεις του ο Ν. Κάτσιος.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ", ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΜΙΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΓΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΉΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΑΝΤΩΝΗ ΝΑΣΤΑ


 Δήμος Ζίτσας :Στο Κέντρο Υγείας και στον Πυροσβεστικό Σταθμό στον Βουτσαρά ο Μιχάλης Πλιάκος και υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της «Έντιμης Πολιτείας»  

Διαδοχικές επισκέψεις στο Κέντρο Υγείας και στο κλιμάκιο του Πυροσβεστικού  Σταθμού στην Τ.Κ. Βουταρά πραγματοποίησε το πρωί της Τετάρτης (22/05/2019) ο Δήμαρχος Ζίτσας και εκ νέου υποψήφιος  Μιχάλης Πλιάκος, συνοδευόμενος από υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους της «Έντιμης Πολιτείας».
Στο Κέντρο Υγείας το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό ευχαρίστησαν τον κ. Πλιάκο για τη σημαντική και συνεχή βοήθεια που προσφέρει ο Δήμος προκειμένου να καλύπτεται η άριστη λειτουργία του, ώστε να προσφέρονται στους πολίτες όσο το δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες στον τομέα της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.
Ακολούθως, ο κ. Πλιάκος με τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους της «Έντιμης Πολιτείας» επισκέφθηκαν το κλιμάκιο του Πυροσβεστικού Σταθμού στο παλαιό Δημαρχείο και συναντήθηκαν με το προσωπικό.
Στη διάρκεια της συνάντησης, επιβεβαίωσαν τη αγαστή συνεργασία «πρότυπο» σε πανελλαδικό επίπεδο, όπως χαρακτηρίστηκε από το προσωπικό του Σταθμού που ξεκίνησε με την παραχώρηση τμήματος του κτιρίου του πρώην Δημαρχείου και ενισχύεται διαρκώς τα τελευταία χρόνια καθώς και θέματα που αφορούν την αντιπυρική προστασία της περιοχής ενόψει της θερινής περιόδου.
 Στις επισκέψεις του ο Δήμαρχος Ζίτσας και εκ νέου υποψήφιος τόνισε πως στις προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής είναι και παραμένει η ενδυνάμωση της συνεργασίας του Δήμου με Υπηρεσίες  που εργάζονται καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο για την εξυπηρέτηση και ασφάλεια των πολιτών ειδικά σε περιοχές όπως η Δ.Ε. Μολοσσών που είναι απομακρυσμένες από τον αστικό ιστό του Δήμου.



«Γιάννενα Τώρα»: Επισκέφθηκε την Περιφέρεια Ηπείρου και το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων 

Εντατικά συνεχίζει τις δραστηριότητες της η δημοτική παράταξη «Γιάννενα Τώρα»:

Προχθές Δευτέρα 20 Μαΐου 2019 κλιμάκιο υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων και ο επικεφαλής της παράταξης κ. Άρης Μπαρτζώκας επισκέφθηκαν διευθύνσεις και τμήματα της περιφέρειας Ηπείρου, ενώ ακολούθησε συνάντηση σε εξαιρετικό κλίμα με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη.

Η παράταξη αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στην αγαστή συνεργασία μεταξύ των φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης α’ & β’ βαθμού και πιστεύει ότι όταν οι φορείς συνεργάζονται βελτιώνεται η ποιότητα ζωής των πολιτών.

Χθες Τρίτη 21 Μαΐου 2019, κλιμάκιο υποψηφίων της παράταξης και ο επικεφαλής κ. Α. Μπαρτζώκας -εν ενεργεία καθηγητής του Πανεπιστημίου- επισκέφθηκαν το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων όπου είχαν ενημερωτική συνάντηση με τον Αντιπρύτανη κ. Σ. Γεωργάτο.

Η παράταξη Γιάννενα Τώρα θεωρεί ότι η τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι «συνδεδεμένη» με τα πνευματικά Ιδρύματα, όπως τα Πανεπιστήμια, να μεριμνά για τη σύνδεση της εκπαίδευσης με την Κοινότητα αλλά και να επενδύει στη σχέση της με το Πανεπιστήμιο, ως φορέα καινοτομίας και τεχνογνωσίας.

Η παράταξη «Γιάννενα Τώρα» είναι η μοναδική η οποία στα προηγούμενα χρόνια και σε μη προεκλογικό χρόνο έχει διοργανώσει ημερίδες και εκδηλώσεις για φλέγοντα θέματα της πόλης, όπου μεταξύ άλλων, δυναμικό παρών έδωσαν και καθηγητές του Πανεπιστημίου μας με τις γόνιμες τοποθετήσεις - εισηγήσεις τους.

Με την ευκαιρία, τονίζεται ότι η παράταξη «Γιάννενα Τώρα» έχει καταθέσει άκρως ενδιαφέρουσες προτάσεις ενίσχυσης της συνεργασίας των δύο φορέων, όπως η καθιέρωση δημοτικού βήματος για τους φοιτητές, ίδρυση μουσείου επιστημών, κα.

Οι επισκέψεις και οι περιοδείες συνεχίζονται σύμφωνα με τον προγραμματισμό της παράταξης.




Αξιοβίωτη  Ανάπτυξη Ηπείρου 

Περιοδείες Καχριμάνη  την Πέμπτη 23 Μαΐου

Πρωί: Πέτα, Καλεντίνη, Ανέζα, Πολύδροσο, Χαλκιάδες, Καλαμιά.

Απόγευμα: Βουνοπλαγιά, Ζωοδόχος, Γραμμένο Ροδοτόπι, Κληματιά,   Ελεούσα


 Δήμος Σουλίου:Οι προτάσεις της Δύναμης Ελπίδας για μια καλύτερη καθημερινότητα

Δύναμη Ελπίδας: «Οι προτάσεις μας για μια καλύτερη καθημερινότητα» Τον δρόμο που θα πορευτεί με την εμπιστοσύνη των πολιτών του Δήμου Σουλίου στις δημοτικές εκλογές περιγράφει ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου κ. Νίκος Γώγος και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στο νέο προεκλογικό σποτ του συνδυασμού «Δύναμη Ελπίδας». Στο καινούριο βίντεο παρουσιάζονται οι θέσεις του συνδυασμού για την παιδεία, την καθαριότητα, τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και τις υποδομές του δήμου. Δείτε το σποτ στον σύνδεσμο που ακολουθεί: https://youtu.be/ZszgEifsj4A

Δύναμη Ελπίδας: «Στηρίζουμε το έργο των ΚΑΠΗ ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης προς την τρίτη ηλικία»

Με επίσκεψη στο Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων του Δήμου Σουλίου στην Παραμυθιά, συνεχίζονται οι συναντήσεις του υποψήφιου Δημάρχου Σουλίου και των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού «Δύναμη Ελπίδας» με ομάδες πολιτών της περιοχής.



Τα μέλη του ΚΑΠΗ Παραμυθιάς, υποδέχτηκαν τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Νίκο Γώγο σε ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα και μίλησαν μαζί του για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. 



Στο πλαίσιο της επίσκεψης ο κ. Γώγος ανέφερε: «Όλοι μας οφείλουμε σεβασμό και τιμή στους ανθρώπους που μεγάλωσαν τις νέες γενιές, που έδωσαν με γενναιότητα μέσα στις πιο αντίξοες συνθήκες, το δικό τους αγώνα για τη ζωή και την πρόοδο και τον κέρδισαν.

Στόχος της Δύναμης Ελπίδας ως  η επόμενη Δημοτική Αρχή, είναι ένα έμπρακτο ευχαριστώ, ένα αξιοπρεπές επίπεδο ποιότητας ζωής προς τους ηλικιωμένους μας, γιατί κανείς μας δεν πρέπει να ξεχνά ότι, ο σεβασμός και η φροντίδα που προσφέρει μία κοινωνία στην τρίτη ηλικία αποτελούν πραγματικό δείγμα του πολιτισμού της».



Παράλληλα ο κ. Γώγος αναφέρθηκε στις συνεχείς και ουσιαστικές προσπάθειες που θα καταβάλλει η Δύναμη Ελπίδας προκειμένου να αντιμετωπίσει και να ικανοποιήσει τις αυξανόμενες ανάγκες που υπάρχουν σε όλες τις κοινωνικές δομές του Δήμου.



 «Προσπαθούμε εντατικά και συστηματικά ήδη από τώρα μέσω του προγράμματός μας να βρούμε τις λύσεις εκείνες που θα καλυτερεύσουν τις συνθήκες και να προσφέρουν άρτιες υπηρεσίες και παροχές σε όλους τους συνδημότες μας. Στην κατεύθυνση αυτή, στεκόμαστε πάντα και με κάθε μέσο στο πλευρό των ηλικιωμένων συνδημοτών μας, ώστε να παραμείνουν αυτόνομοι, ισότιμοι και ενεργά μέλη του κοινωνικού μας συνόλου αναγνωρίζοντας και τιμώντας την πολύτιμη προσφορά τους στη στήριξη της οικογένειας και στη διατήρηση της παράδοσης. Συνεχίζουμε τον αγώνα, ώστε να ενισχυθούν περισσότερο οι δομές αυτές με επιπλέον δράσεις για την τρίτη ηλικία προσφέροντας σημαντικό κοινωνικό έργο στους ηλικιωμένους μας για καλύτερη ποιότητα ζωής».



Μήνυμα του Βασίλη Τσίρκα, βουλευτή Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ, για τις ευρωεκλογές 
Έχουμε τη δύναμη
Δεν γυρίζουμε πίσω
Τον Αύγουστο του 2018 η Ελλάδα βγήκε από τα μνημόνια και στάθηκε ξανά στα πόδια της. H Κυβέρνηση άντεξε στα δύσκολα και καταφέραμε να πετύχουμε νίκες για τη μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία. Καταφέραμε να ανασυγκροτήσουμε το κοινωνικό κράτος, να στηρίξουμε τους εργαζόμενους και τη νεολαία, τους συνταξιούχους και τους αγρότες.
Σε αυτές τις εκλογές συγκρούονται δύο διαφορετικοί κόσμοι. Από τη μία το σχέδιο κοινωνικής ισοπέδωσης της ΝΔ του κ. Μητσοτάκη που περιλαμβάνει απολύσεις, εργασιακό μεσαίωνα, ιδιωτική υγεία και παιδεία, σε αγαστή συνεργασία με τα παρασιτικά συμφέροντα της ολιγαρχίας και από την άλλη το δικό μας σχέδιο της κοινωνικής ανασυγκρότησης για την Ελλάδα των πολλών, της κοινωνικής δικαιοσύνης.
Ο λαός όμως έχει τη δύναμη και δεν γυρίζει πίσω. Δεν θα διακινδυνεύει να χάσει ό,τι κερδήθηκε μετά την κρίση σε δύσκολες συνθήκες, κατώτατος μισθός, 13η σύνταξη, κοινωνική προστασία, εργασιακή προστασία. Για τον λόγο αυτό στις ευρωεκλογές και τις εθνικές εκλογές κάθε ψήφος μετράει.
Γιατί η μάχη που δίνουμε είναι διπλή σε αυτές τις εκλογές. Μάχη για την ήττα του παλιού πολιτικού κατεστημένου στην Ελλάδα που είναι συνδεδεμένο με τη διαπλοκή, τη διαφθορά και τα σκάνδαλα και θέλει να μας γυρίσει πίσω στην εποχή της λιτότητας και της ανασφάλειας. Και μάχη για την ήττα του νεοφιλελευθερισμού και της ακροδεξιάς στην Ευρώπη.
Η μεγαλειώδης συγκέντρωση στην Άρτα στις 11 Μαΐου κατά την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα φανερώνει ότι οι πολίτες δεν μασάνε από την προπαγάνδα, τα fake news και την καταστροφολογία. Παίρνουν την υπόθεση του μέλλοντος των πολλών στα χέρια τους.
Στις 26 Μαΐου στις ευρωεκλογές κάνουμε το αποφασιστικό βήμα για το μέλλον μας. Για μια νέα μεγάλη νίκη του λαού μας. Για τις γενιές του σήμερα και τις γενιές του αύριο.
Ήρθε η ώρα των πολλών.

ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ/ΑΡΤΑ

Σε Βλαχέρνα, Γραμμενίτσα, Γρίμποβο, Χανόπουλο και Κορφοβούνι ο Χρήστος Τσιρογιάννης
Σε Βλαχέρνα, Γραμμενίτσα, Γρίμποβο, Χανόπουλο και Κορφοβούνι βρέθηκε ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης. Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αρτινών Συνεργασία» μαζί με υποψηφίους του συνδυασμού συναντήθηκαν με κατοίκους των παραπάνω περιοχών.
Ο κ. Τσιρογιάννης επισκέφθηκε τις συγκεκριμένες περιοχές εν όψει των εκλογών  και ανέλυσε τον σχεδιασμό που υπάρχει στο προεκλογικό πρόγραμμα για τις παραπάνω περιοχές και τις δεσμεύσεις του συνδυασμού «Αρτινών Συνεργασία».
Στη Βλαχέρνα προγραμματίζονται: 
Ξεκινούν εντός του καλοκαιριού ασφαλτοστρώσεις αγροτικών δρόμων που οδηγούν σε πτηνό-κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις και αγροτικές καλλιέργειες, σε μήκος 400 μέτρων
Ασφαλτοστρώσεις εσωτερικής οδοποιίας
Ασφαλτοστρώσεις σε πτηνό-κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις και αγροτικές καλλιέργειες
Διάφορα τεχνικά έργα στην περιοχή
Τοποθέτηση ταχυδρομικών θυρίδων
Νομική διεκδίκηση των ανταποδοτικών από τη λειτουργία του ΧΥΤΑ Βλαχέρνας
Χαλικοστρώσεις και κοπή βλάστησης αγροτικών δρόμων, καθαρισμός αυλάκων, ηλεκτροφωτισμός, συντηρήσεις κ.α. 
Θα εκπονηθεί μελέτη για την κατασκευή του δικτύου ομβρίων του ημιορεινού μέρους του οικισμού
Μελέτη για την κατασκευή γεφύρωσης Άρτας –Βλαχέρνας
Κατασκευή δικτύου Αποχέτευσης Ακαθάρτων στη Βλαχέρνα
Βελτίωση του δρόμου σύνδεσης της Βλαχέρνας με την Άρτα 

Στη Γραμμενίτσα προγραμματίζονται: 
Ξεκινούν εντός του καλοκαιριού ασφαλτοστρώσεις αγροτικών δρόμων που οδηγούν σε πτηνό-κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις και αγροτικές καλλιέργειες, σε μήκος 550μ.
Ασφαλτοστρώσεις εσωτερικής οδοποιίας
Ασφαλτοστρώσεις σε πτηνό-κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις και αγροτικές καλλιέργειες
Διάφορα τεχνικά έργα στην περιοχή
Τοποθέτηση ταχυδρομικών θυρίδων
Δημιουργία ελαστομερούς τάπητα στο γήπεδο μπάσκετ της αυλής του Γυμνασίου 
Κατασκευή δικτύου Αποχέτευσης Ακαθάρτων στη Γραμμενίτσα
Ολοκλήρωση του ηλεκτροφωτισμού στην έξοδο του χωριού από τα σχολεία προς την διασταύρωση με επαρχιακή οδό προς Γρίμποβο. 
Μελέτη για την κατασκευή γεφύρωσης Άρτας –Γραμμενίτσας
Βελτίωση των εγκαταστάσεων του πέτρινου κτιρίου του πρώην Δημοτικού
Χαλικοστρώσεις και κοπή βλάστησης αγροτικών δρόμων, καθαρισμός αυλάκων, ηλεκτροφωτισμός, συντηρήσεις κ.α. 
Στο Γρίμποβο προγραμματίζονται: 
Ασφαλτοστρώσεις εσωτερικής οδοποιίας
Ασφαλτοστρώσεις σε πτηνό-κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις και αγροτικές καλλιέργειες
Διάφορα τεχνικά έργα στην περιοχή
Τοποθέτηση ταχυδρομικών θυρίδων
Κατασκευή δικτύου ομβρίων στον οικισμό
Βελτίωση των εγκαταστάσεων και λειτουργία της πίστας μοτοκρός και 4Χ4 
Βελτίωση των εγκαταστάσεων και αναβάθμιση της πίστας παραπέντε. 
Κατασκευή παιδικής χαράς βάσει των προδιαγραφών ασφαλείας
Χαλικοστρώσεις και κοπή βλάστησης αγροτικών δρόμων, καθαρισμός αυλάκων, ηλεκτροφωτισμός, συντηρήσεις κ.α. 
Στο Χανόπουλο προγραμματίζονται: 
Ασφαλτοστρώσεις εσωτερικής οδοποιίας
Ασφαλτοστρώσεις σε πτηνό-κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις και αγροτικές καλλιέργειες
Διάφορα τεχνικά έργα στην περιοχή 
Τοποθέτηση ταχυδρομικών θυρίδων
Προς ασφαλτόστρωση ο αγροτικός δρόμος από τα Ιαματικά λουτρά προς το γήπεδο Ρόκκα 
Μελέτη και κατασκευή του δικτύου ομβρίων του ημιορεινού μέρους του οικισμού
Σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου θα κατασκευαστεί το πεζοδρόμιο από τα Ιαματικά Λουτρά μέχρι την Εκκλησία του χωριού. 
Χαλικοστρώσεις και κοπή βλάστησης αγροτικών δρόμων, καθαρισμός αυλάκων, ηλεκτροφωτισμός, συντηρήσεις κ.α. 
Στο Κορφοβούνι προγραμματίζονται: 
Ασφαλτοστρώσεις εσωτερικής οδοποιίας
Ασφαλτοστρώσεις σε πτηνό-κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις και αγροτικές καλλιέργειες
Διάφορα τεχνικά έργα στην περιοχή
Τοποθέτηση ταχυδρομικών θυρίδων
Ολοκλήρωση της διαπλάτυνσης του δρόμου εισόδου προς τον άνω οικισμό του Κορφοβουνίου    
Βελτίωση του δικτύου ύδρευσης της περιοχής
Βελτίωση της βατότητας  στον δρόμο προς Δρυώνα και τον οικισμό Ρουμάνια
Συντήρηση και βελτίωση των αντιπυρικών ζωνών 
Δημιουργία ράμπας για την εξυπηρέτηση παιδιών με κινητικά προβλήματα στο Δημοτικό
Ηλεκτροφωτισμός της επαρχιακής οδού εντός του Ελάτου Κορφοβουνίου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου. 
Χαλικοστρώσεις και κοπή βλάστησης αγροτικών δρόμων, καθαρισμός αυλάκων, ηλεκτροφωτισμός, συντηρήσεις κ.α.

Ριζοσπαστική Δημοτική Αλλαγή/Άρτα -Εκδήλωση 
Με μια μεγάλη γιορτή, με τα παιδιά , με τους νέους, με τους φίλους, με τους συνοδοιπόρους, με τουςσυντρόφους μας, με μουσικές και τραγούδια, το βράδυ της Τρίτης 21 Μαΐου 2019 στείλαμε το μήνυμά μας για τις Δημοτικές Εκλογές.
Λίγες μέρες πριν την Κυριακή, η χθεσινή βραδιά της κεντρικής προεκλογικής μας εκδήλωσης, που ήταν μια εκδήλωση αφιερωμένη στους νέους ανθρώπους, στα νέα παιδιά, στους 17ρηδες που την Κυριακή ψηφίζουν για πρώτη φορά, μας γεμίζει αισιοδοξία για το παρόν και το μέλλον!
Ευχαριστούμε θερμά τον Χρήστο Κολιούλη, τον γνωστό μας Τάρα, τους Zero Effect ( την Κωνσταντίνα και την Χριστίνα) και τους Δικριάν ( Ηλία, Βασίλη, Νίκο και Σπάρτακο) που μας έκαναν την τιμή μα παίξουν μουσική και να τραγουδήσουν στη γιορτή μας!
Την Κυριακή 26 Μάη, στις δημοτικές εκλογές ζητάμε την ψήφο σας! Αυτή την ψήφο, που θα συμβάλει ώστε να αλλάξουμε την ρότα των πραγμάτων και να πετύχουμε μεγάλες αλλαγές και ανατροπές. Γιατί πιστεύουμε βαθειά κι ακλόνητα,  ότι μπορούμε με συλλογικό πνεύμα, με αλληλεγγύη, με αυταπάρνηση και με αισιοδοξία να χτίσουμε ένα καλύτερο μέλλον σε αυτόν τον τόπο, που γεννηθήκαμε, ζούμε και αγαπάμε. Γιατί είμαστε άνθρωποι «που ονειρεύονται τα πράγματα όπως θα θέλαμε να είναι και αναρωτιόμαστε: γιατί όχι» ! Γιατί είμαστε και άνθρωποι που αγωνίζονται αυτό το «γιατί όχι»  να το κάνουν συγκεκριμένο όραμα,  με πράξεις, με σχέδια, με ρεαλιστικές προτάσεις, χωρίς να φοβόμαστε τα εμπόδια που θα συναντήσουμε, χωρίς να υπολογίζουμε το πολιτικό κόστος, χωρίς να μεμψιμοιρούμε!
Για αυτό λοιπόν απευθυνόμαστε σε σας, σε όλους τους αρτινούς πολίτες, άντρες και γυναίκες, που μας ξέρετε και σας ξέρουμε, και σας  ζητάμε, αυτές τις λίγες μέρες που έμειναν, με το χέρι στην καρδιά, άνθρωπο τον άνθρωπο, γειτονιά τη γειτονιά, πόρτα- πόρτα, να κάνουμε όλοι μαζί τη μεγάλη έκπληξη! Να φέρουμε τους ενεργούς πολίτες, τους ανθρώπους του μόχθου και τη νέα γενιά στο προσκήνιο, ως κινητήρια δύναμη και ρυθμιστές των εξελίξεων του τόπου μας.
Γιατί το μέλλον δεν θα έρθει από μόνο του! Την Κυριακή ψηφίζουμε Ριζοσπαστική Δημοτική Αλλαγή! Την Κυριακή ψηφίζουμε Λίτσα Κιτσαντά!
Άρτα, 22-5-2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ
Υποψήφια Δήμαρχος – ΛΙΤΣΑ ΚΙΤΣΑΝΤΑ

Τζένη Ταπραντζή-Κοίλια/Δήμος Αρταίων 


"σ'ένα Δήμο, χέρι-χέρι με όλους όσους "ματώνουν" κάθε 'μέρα για την εικόνα και την ζωή του...
την Τρίτη 21 Μαίου συναντήθηκα σαν υποψήφια Δήμαρχος Αρταίων με τον σύλλογο εστίασης στο εκλογικό κέντρο μας όπου συζητήσαμε τα προβλήματα του χώρου τους.Τόνισα πως τα προβλήματά τους είναι κυρίως ζητήματα που αφορούν την λειτουργία όλων μας και έτσι θα πρέπει να αντιμετωπιστούν για το καλό του Δήμου μας. "

Δήμος Ιωαννιτών
Σας καλούμε στη κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΜΕΤΩΠΟΥ ΔΡΑΣΗΣ την Τετάρτη 20:30 στην Πλατεία Πάργης. Θα μιλήσει ο επικεφαλής του συνδυασμού Βασίλης Καφαράκης.

Δήμος Σουλίου  ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Σουλίου κ. Νίκου Γώγου στο Γαρδίκι 

Ο ανεξάρτητος δημοτικός συνδυασμός «Δύναμη Ελπίδας» σας προσκαλεί σε ανοικτή εκδήλωση - ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Σουλίου κ. Νίκου Γώγου την Τετάρτη 22 Μαΐου 2019 και ώρα 8:30 μ.μ. στο Καφέ - Ψησταριά του κ. Μπαζίνα στο Γαρδίκι.

“Δημοτική Συνεργασία”  Χρήστος Μπαΐλης /Δήμος Πρέβεζας

Μέσα σε κλίμα χαράς , αισιοδοξίας αλλά και  συγκίνησης  ο υποψήφιος Δήμαρχος
Πρέβεζας και επικεφαλής του συνδυασμού “Δημοτική Συνεργασία”  Χρήστος Μπαΐλης πραγματοποίησε την κεντρική  του προεκλογική  συγκέντρωση  στην Δημοτική Ενότητα Λούρου.

Ο  κ. Μπαΐλης ευχαρίστησε θερμά  τόσο τους   υποψηφίους του συνδυασμού όσο και τους πολίτες  του Λούρου που έδωσαν δυναμικό παρών στην ομιλία   υπογραμμίζοντας ότι  πάνω   από όλα είναι παλιοί γνώριμοι και  φίλοι που αγωνίστηκαν μαζί τους  για τον τόπο τους.

Όλα αυτά τα  δύσκολα χρόνια της οικονομικής κρίσης δώσαμε  σκληρές μάχες  για να μην καταρρεύσει ο Δήμος  και τα καταφέραμε ,  κρατήσαμε το νέο  Δήμο Πρέβεζας όρθιο” τόνισε  εισαγωγικά ο  υποψήφιος  Δήμαρχος  υπογραμμίζοντας ότι χωρίς να δημιουργηθούν νέες υποχρεώσεις, χωρίς να ληφθεί κανένα νέο δάνειο και χωρίς να αυξηθούν τα  τέλη (τα οποία στην Δ.Ε Λούρου είναι σταθερά εδώ και 18 χρόνια)  πληρώθηκαν  παλιές υποχρεώσεις 19.000.000  ευρώ.

Ο κ. Χρήστος Μπαΐλης αναφερόμενος στο έργο της   σημερινής Δημοτικής  Αρχής  έδωσε ιδιαίτερη έμφαση  στην  δημιουργία των  Κοινωνικών Δομών  καθώς και στα δεκάδες  έργα που είτε  έχουν εκτελεστεί , είτε εκτελούνται, είτε βρίσκονται σε διαδικασία δημοπράτησης  δημιουργώντας νέα δεδομένα στην περιοχή.

Ο  επικεφαλής του συνδυασμού “Δημοτική Συνεργασία|” περιέγραψε ένα ελπιδοφόρο μέλλον για τον ενιαίο Δήμο της Πρέβεζας καλώντας τους πολίτες να συνυπογράψουν μια άλλη  Νέα Συμφωνία εμπιστοσύνης για την επόμενη τετραετία.

Ο κ. Μπαΐλης έκανε ιδιαίτερη αναφορά   στα άτομα που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του    λέγοντας χαρακτηριστικά ότι  το μεγάλο στοίχημα της ανανέωσης επιτεύχθηκε στο ακέραιο.

Ο Δήμος Πρέβεζας  του 2023 θα είναι  ο Δήμος της νέας εποχής” κατέληξε ο υποψήφιος Δήμαρχος   καλώντας  τους  πολίτες  να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή δίνοντας στην Δημοτική Συνεργασία  μια καθαρή   νίκη .
ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ /ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]