Με 162 υποψηφίους κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Αρτινών Συνεργασία»

Με 162 υποψηφίους κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο νίκης του συνδυασμού «Αρτινών Συνεργασία» 
ΧΡ. ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ: «Καταθέσαμε ένα ψηφοδέλτιο νίκης αυτοδιοικητικό, υπερκομματικό, έμπειρο και ανανεωμένο»
Κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο Άρτας το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Αρτινών Συνεργασία», παρουσία του επικεφαλής του συνδυασμού Χρήστου Τσιρογιάννη. Το ψηφοδέλτιο για το Δημοτικό Συμβούλιο είναι συμπληρωμένο στο μέγιστο επιτρεπόμενο όριο, καθώς συμμετέχουν 50 υποψήφιοι, ενώ ο συνδυασμός «Αρτινών Συνεργασία» έχει σχηματίσει ψηφοδέλτια σε 18 τοπικές κοινότητες. 
 «Καταθέσαμε το ψηφοδέλτιό μας στο Πρωτοδικείο και πλέον επίσημα πηγαίνουμε στις εκλογές της 26ης Μαΐου. Ένα ψηφοδέλτιο νίκης αυτοδιοικητικό, υπερκομματικό, έμπειρο και ανανεωμένο, που αποτελείται από 162 αξιόλογους συνεργάτες (50 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και 112 υποψήφιοι τοπικοί σύμβουλοι), τους οποίους και ευχαριστώ για τη συμμετοχή τους και τους εύχομαι καλή επιτυχία. Έχουμε το πιο δυνατό και πολυπληθές ψηφοδέλτιο, το οποίο αποτελεί απόδειξη της εμπιστοσύνης που εμπνέει ο συνδυασμός μας «Αρτινών Συνεργασία» στην κοινωνία, η οποία  αναγνωρίζει το έργο, τις προθέσεις και το όραμά μας! Πάμε δυνατά όλοι μαζί για μια ξεκάθαρη νίκη του συνδυασμού μας  την 26η Μαΐου, για να συνεχίσουμε το έργο μας που εμείς οραματιστήκαμε, σχεδιάσαμε και υλοποιούμε» αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.
Και συνεχίζει: «Στελεχώνουμε το ψηφοδέλτιό μας για τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου με το μέγιστο αριθμό των υποψηφίων που μπορούμε να έχουμε εκ του νόμου, δηλαδή 50 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους. Έχουμε ένα ψηφοδέλτιο νίκης, βασισμένο στους ανθρώπους εκείνους με τους οποίους πορευτήκαμε και δουλέψαμε για την Άρτα από το 2014 μέχρι σήμερα, αλλά και με έναν σημαντικό αέρα ανανέωσης. Με πρόσωπα γνωστά στην Αρτινή κοινωνία, από όλο το φάσμα των ηλικιών, από όλους τους επαγγελματικούς και κοινωνικούς χώρους, από όλους τους πολιτικούς χώρους, με εμπειρία, με γνώσεις, με φρέσκιες ιδέες και με μεγάλη θέληση να προσφέρουν στην πόλη και στους συμπολίτες μας. Παράλληλα, έχουμε 112 υποψηφίους στις τοπικές κοινότητες. Είμαστε δυνατοί, έχουμε μια δυνατή ομάδα και ζητάμε μια ξεκάθαρη εντολή στις 26 του Μάη για να ολοκληρώσουμε όλα όσα οραματιστήκαμε, σχεδιάσαμε και υλοποιούμε. Για να εκλέξουμε όσο το δυνατόν περισσότερους δημοτικούς συμβούλους, έτσι ώστε να έχουμε μια ισχυρή πλειοψηφία, για να μπορούμε να υλοποιήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα έργα για το Δήμο και τους συμπολίτες μας, για να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις σε κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την πρόοδο του τόπου μας, για να μην κάνουμε ασκήσεις …ισορροπίας και να μην γινόμαστε έρμαιο λαϊκίστικων τακτικών… Για να μην μείνει η Άρτα στάσιμη, αλλά η Άρτα μας να πάει μπροστά! Και αυτό θα γίνει μόνο εάν στη διοίκηση του Δήμου είναι η «Αρτινών Συνεργασία», διότι έχουμε δείξει ότι και ξέρουμε και θέλουμε και μπορούμε και δεσμευόμαστε! Για εμάς και τα παιδιά μας. Η Άρτα πλέον αλλάΖει και είμαστε περήφανοι για τον τόπο μας!».
Σημειώνεται ότι το σύνολο των υποψηφίων είναι 162, εκ των οποίων 93 είναι άνδρες (57,4%) και 69 γυναίκες (42,6%). Σε ο, τι αφορά τις ηλικίες των υποψηφίων, 18-30 ετών είναι 19 (11,7%), 31-40 ετών είναι 40 (24,7%), 41-50 ετών είναι 64 (39,5%) και άνω των 50 ετών είναι 39 (24,1%).
Στο ψηφοδέλτιο για το δημοτικό συμβούλιο συμμετέχουν 30 άνδρες και 20 γυναίκες, με το ηλικιακό φάσμα να είναι: έως 40 ετών 7 υποψήφιοι, έως 50 ετών 31 υποψήφιοι και άνω των 50 ετών 12. Η επαγγελματική προέλευση των υποψηφίων έχει ως εξής: Δημόσιος Τομέας: 18, Ιδιωτικός τομέας-ελεύθεροι επαγγελματίες 24, Συνταξιούχοι: 5, Άνεργοι 3. Για πρώτη φορά κατέρχονται στον πολιτικό στίβο 18 νέοι υποψήφιοι, ενώ 15 έχουν διατελέσει Δημοτικοί Σύμβουλοι και έχουν αναλάβει θέσεις ευθύνης. Στην Δ.Ε. Αμβρακικού είναι υποψήφιοι 5 άτομα, στη Δ.Ε. Αρταίων είναι υποψήφιοι 31 άτομα, στην Δ.Ε. Βλαχερνών 3 άτομα, στη Δ.Ε. Ξηροβουνίου 5 άτομα και στη Δ.Ε. Φιλοθέης είναι υποψήφιοι 6 άτομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]