Παραμυθιά:Η Δύναμη Ελπίδας καλωσορίζει τον Νίκο Τερνέζη
Ένας ακόμη υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, ο Νίκος Τερνέζης, εντάσσεται στο δυναμικό του συνδυασμό του Νίκου Γώγου, Δύναμη Ελπίδας.

Παρουσιάζοντας την υποψηφιότητα του Νίκου Τερνέζη, ο κ. Γώγος, ανέφερε: «Κάτι που ξεκίνησε από την ανάγκη μας για αλλαγή, για την πρόοδο του Δήμου Σουλίου, σήμερα μετά από τρεις μόλις μήνες έχει μετατραπεί σε μια δυναμική κίνηση ενεργών πολιτών, έναν συνδυασμό που διεκδικεί με αξιώσεις τον Δήμο Σούλιου. Σήμερα, έχω την χαρά να καλωσορίσω κι επίσημα στη Δύναμη Ελπίδας τον Νίκο Τερνέζη».

Στη συνέχεια ο κ. Τερνέζης, αφού ευχαρίστησε τον υποψήφιο Δήμαρχο Σουλίου, Νίκο Γώγο, για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο και τις δυνατότητές του δήλωσε: «Οι εκλογές της 26ης Μαΐου, δεν είναι μία ακόμα εκλογική αναμέτρηση. Είναι ένα στοίχημα για το παρόν και το μέλλον μας και με τη δική σας συμπαράσταση και συμμετοχή θα την κερδίσουμε!»  Και συνέχισε λέγοντας: «Πάμε μαζί, ως Δύναμη Ελπίδας, ως πολίτες του Δήμου Σουλίου. Να εφαρμόσουμε το όραμά μας για τον τόπο. Να εφαρμόσουμε το σχέδιό μας που είναι καρπός μιας συμμετοχικής κοινωνίας που οφείλει να συμβάλλει με τις δικές της ιδέες στην οργάνωση ενός σύγχρονου Δήμου, ένα πρόγραμμα ζωντανό δημιούργημα της κοινωνίας, που θα εκτιμά κάθε στιγμή τις ανάγκες και τις δυνατότητες της πόλης, των χωριών, κάθε γωνιάς του Δήμου μας».

Αφού καλωσόρισε τον Νίκο Τερνέζη, ο κ. Γώγος έδωσε μήνυμα συστράτευσης και συμπόρευσης με τους όλους τους δημότες για τους κοινούς αγώνες, για το παρόν και μέλλον του τόπου. Για έναν αναγεννημένο Δήμο, έτοιμο για κάθε πρόκληση, ικανό να παράσχει ευκαιρίες για όλους, όπως σημείωσε με έμφαση.

Ο Νίκος Τερνέζης είναι ελεύθερος επαγγελματίας, πατέρας δύο παιδιών και σύζυγος της Βασιλικής Τουλούπη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]