«Maison Maison»: Το μεγάλο όνομα στα λευκά είδη


Περπατώντας στην Αιόλου, έναν από τους πιο ιστορικούς δρόμους της Αθήνας που έχει συνδέσει πολύ στενά το όνομά του με το εμπόριο, αποκλείεται να προσπεράσετε το κατάστημα «Maison Maison –Papanikolaou Linen Stores» χωρίς να δώσετε προσοχή στα πάντα ποιοτικά και ξεχωριστά προϊόντα του.

Έχοντας μια πλούσια ιστορία 55 ετών στον χώρο των λευκών ειδών, το συγκεκριμένο κατάστημα, που ιδρύθηκε το 1964, δεν σταμάτησε να βελτιώνεται και να αγωνίζεται για την πληρέστερη εξυπηρέτηση των πελατών του, αφουγκραζόμενο πάντα το κλίμα κάθε εποχής και τον καταναλωτικό παλμό.

Τα λευκά είδη, που αποτελούν το κύριο – αλλά όχι το μοναδικό – αντικείμενο του «Maison Maison», αποτελούν το απαραίτητο συμπλήρωμα κάθε σπιτιού και το βασικό μέλημα όταν ένα ζευγάρι ξεκινά την κοινή του ζωή. Όσο πολύτιμα όμως είναι, άλλο τόσο εύκολα μπορεί να σε εκθέσουν στα μάτια των άλλων, τόσο γιατί η ποιότητά τους (ή η έλλειψή της) είναι πιο εμφανής όσο και γιατί απαιτούν υψηλά στάνταρ φροντίδας και καθαριότητας.
Το «Maison Maison λευκά είδη» έχει αποδείξει στο πέρασμα του χρόνου πως διαθέτει ό,τι καλύτερο υπάρχει σε αυτό που λέμε «λευκά είδη», τα οποία είναι πολύ περισσότερα απ’ όσα φανταζόμαστε μέσα σε ένα σπίτι. Αρχίζοντας από την κρεβατοκάμαρα, το πιο ιδιαίτερο και προσωπικό δωμάτιο κάθε κατοικίας, στο κατάστημά μας μπορεί κανείς να βρει μια μεγάλη ποικιλία από μαξιλάρια ύπνου, μαξιλαροθήκες, λευκά παπλώματα, παπλωματοθήκες, σεντόνια, απλά ή μεμονωμένα, αλλά και κουβέρτες και κουβερλί.
Εξίσου ποιοτικά και καλαίσθητα κομμάτια μπορεί να βρει κανείς και στα είδη που αφορούν την κουζίνα και την τραπεζαρία. Τα μαξιλάρια και τα ριχτάρια για το καθιστικό, τα τραπεζομάντιλα, τα σουπλά, οι πετσέτες φαγητού, τα ποτηρόπανα, οι ποδιές και οι ψωμιέρες είναι μερικά μόνο από τα προϊόντα που μπορεί να βρει στο κατάστημά μας στην Αιόλου, εκεί όπου χτυπάει η εμπορική καρδιά της πόλης.
Όσο για το μπάνιο, τον χώρο που αντανακλά το επίπεδο της αισθητικής και της υγιεινής όσων διαμένουν σε ένα σπίτι, εδώ τα λευκά είδη έχουν την τιμητική τους. Δεν νοείται μπάνιο που να πληροί τους βασικούς κανόνες υγιεινής το οποίο να μη διαθέτει πετσέτες, μπουρνούζια, κουρτίνες μπάνιου και πατάκια, αλλά και καλαίσθητα και πρακτικά καλαθάκια. Και στο σαλόνι όμως πρέπει να υπάρχει η αντίστοιχη επένδυση από λευκά είδη, ώστε οι καναπέδες να συμπληρώνονται και να στολίζονται απόάνετα μαξιλάρια και ριχτάρια, ενώ και τα τραπεζάκια είναι καλύτερο να σκεπάζονται με σεμεδάκια.
Εκείνο όμως που χαρακτηρίζει ένα σπίτι ως σύνολο είναι βέβαια οι κουρτίνες του, που το ζεσταίνουν, το καλλωπίζουν και του δίνουν μια χρωματική ενότητα, διασφαλίζοντας παράλληλα την ιδιωτικότητα των ιδιοκτητών του. Το «Maison Maison» διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από κουρτίνες με διαφορετικά υφάσματα και σχέδια, καθώς και κουρτινόξυλα και τα σχετικά αξεσουάρ.
Είτε λοιπόν ξεκινάτε τη νέα σας ζωή σε έναν καινούργιο χώρο είτε θέλετε να κάνετε μια ανακαίνιση με ποιοτικά προϊόντα, είτε ακόμη θεωρείτε πως ήρθε η ώρα να αντικαταστήσετε κάποια παλιά και φθαρμένα κομμάτια με καινούργια που εγγυημένα θα σας συντροφεύσουν για πολλά-πολλά χρόνια, το κατάστημα «Maison Maison – Papanikolaou Linen Stores» είναι πάντα εδώ, στον αριθμό 43 της Αιόλου, δίνοντας ραντεβού με όσους θέλουν να αποκτήσουν ό,τι καλύτερο υπάρχει στον χώρο των λευκών ειδών.    
...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]