[Ελλάδα]Canna Bar και στη Θεσσαλονίκη

Στο δρόμο της Μ. Αλεξάνδρου στην περιοχή των Αμπελοκήπων επισκεφθήκαμε το δεύτερο Canna Bar της πόλης, το οποίο έχει προϊόντα με μία δόση.. κάνναβης!

Της Μαρίας Γερμαντζίδου

Το πρώτο κατάστημα άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του τον Δεκέμβρη στο κέντρο της πόλης, συγκεκριμένα στα Άνω Λαδάδικα, όπου πλήθος κόσμου δοκίμασε τα ροφήματα και κοκτέιλ, αφήνοντας τους πελάτες ευχαριστημένους, μιας και δοκίμασαν κάτι πρωτόγνωρο.

Ο μάνατζερ της αλυσίδας, Αθανάσιος Μαστορής, δήλωσε πως »Σκοπός είναι να επεκταθούμε σε όλη την Ελλάδα. Αυτό το μαγαζί που βρισκόμαστε εδώ και μιλάμε, είναι το δεύτερο. Για την ακρίβεια, πρωταρχικός στόχος είναι να επεκταθούμε στη Θεσσαλονίκη με άλλα 6 καταστήματα και μετά να φύγουμε προς Αθήνα, νησιά, Πελοπόννησο, Στερεά και Δυτική Ελλάδα».
Μέλος αυτής της νέας αγοράς αποφάσισε να γίνει ο Διονύσης Σαρμαζανίδης, διευθυντής και μέτοχος εταιρείας της «Cannatec Greece», θυγατρικής του ομίλου «Golden Greece Holdings”, ο οποίος είναι κι αυτός που διαχειρίζεται τη φαρμακευτική κάνναβη στην χώρα.

Τα προϊόντα που υπάρχουν είναι τσάι, καφές-ο οποίος είναι δικής τους παραγωγής-μπίρα και κοκτέιλ με μία δόση.. ελαίου κάνναβης. Όπως δήλωσε ο μάνατζερ των καταστημάτων, πρόκειται για ένα κανονικό καφέ μπαρ, χωρίς να υπάρχει κάποια παράνομη ουσία.



Η γεύση του καφέ αλλάζει ελάχιστα. Ο επισκέπτης θα νιώσει μία πίκρα, διότι από τη φύση του ο καφές είναι πικρός, αλλά με τη δόση του ελαίου, θα νιώσει λίγη περισσότερη πικρίλα. Αφού τελειώσει τον καφέ, θα νιώσει μία αίσθηση χαλαρώματος, αυτό που κάνει δηλαδή η φαρμακευτική κάνναβη. Περιλαμβάνει θεραπευτικές ιδιότητες των πρωτεϊνών των σπόρων κάνναβης (Cannabis Sativa). Ο καφές Cannabissimo coffee, είναι 100% φυσικός και νόμιμος, ενώ η περιεκτικότητα τετραϋδροκανναβινόλη (THC) είναι μέχρι 0,2% σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]