Εργ.Κέντρο Ιωαννίνων :Κινητοποίηση σήμερα στην κεντρική είσοδο του Νοσοκομείου

ΟΛΟΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 1/4/2019 ΣΤΙΣ 10:00 ΠΜ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

ΠΡΟΣ: Τα σωματεία, τους φορείς, τους επαγγελματοβιοτέχνες, τους αγρότες, τη νεολαία και όλο το λαό των Ιωαννίνων.
Όλος ο λαός της περιοχής μας πρέπει να βροντοφωνάξει πως ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξάνθος  είναι ανεπιθύμητος. 
Όσα πανηγύρια και να στήσει ο κ. Υπουργός και η κυβέρνησή του, δεν μπορεί να κρύψει την εκρηκτική κατάσταση που επικρατεί στον χώρο της Υγείας, να κάνει το άσπρο-μαύρο.
Το ζήτημα της Υγείας - Πρόνοιας είναι θέμα που αφορά την ζωή ολόκληρης της εργατικής τάξης. Είναι ζήτημα που αφορά τα σπίτια μας, τα παιδιά μας, κάθε εργάτη και εργάτρια. Να μπει τώρα τέλος στις μπίζνες και στην κερδοσκοπία που γίνεται στις πλάτες μας.
Εμείς οι εργαζόμενοι, ξέρουμε πολύ καλά το αβάσταχτο κόστος που έχουν φορτώσει στις πλάτες μας, τους περιορισμούς που έχουμε στην πρόσβαση σε αξιοπρεπή υπηρεσίες Υγείας, την δραματική κατάσταση με την οποία έρχεται σε επαφή όπως αναγκαστεί να προσφύγει στις δομές Υγείας.
Θα διαδηλώσουμε την στήριξή μας και την αλληλεγγύη μας στους εργαζόμενους νοσοκομείου, που ανεξάρτητα το πόστο τους, βιώνουν καθημερινά την εντατικοποίηση της εργασίας τους. Έχουμε γιατρούς που δεν έχουν πάρει για μήνες ρεπό και καθαρίστριες που καλούνται να καθαρίσουν, 14 άνθρωποι, όλο το νοσοκομείο στην βάρδια τους.

Αυτά δεν είναι παρά κάποια από τα δεκάδες άλλα παραδείγματα που φανερώνουν την βαθιά αντιλαϊκό χαρακτήρα της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, της Ε.Ε αλλά και των προηγούμενων κυβερνήσεων.

Η παρουσία του εκπροσώπου της Κυβέρνησης που ευθύνεται για όλη την κατάσταση, του υπουργού της κυβέρνησης των μνημονίων και της υποχρηματοδότησης, να αποτελέσει αφορμή για να δοθεί μια μαχητική απάντηση στην κατάσταση που βιώνουμε, να φωνάξουμε ότι δεν συμβιβαζόμαστε, δεν δείχνουμε καμία ανοχή.

Παλεύουμε για την κάλυψη των αναγκών μας. Δεν είμαστε πελάτες για τα νοσοκομεία-μαγαζιά στήνουν.

Διεκδικούμε:

Αποκλειστική δημόσια & δωρεάν υγεία με κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δράσης.
Μαζικές  προσλήψεις  μόνιμου  προσωπικού για τη στελέχωση του νέου νοσοκομείου & αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης στην υγεία


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]