«Γιάννενα Τώρα» - Επίσκεψη στο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο - Λύκειο

Το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο - Λύκειο επισκέφθηκε η παράταξη «Γιάννενα Τώρα»

Το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο - Λύκειο Ιωαννίνων επισκέφθηκε προχθές Πέμπτη αντιπροσωπεία της Παράταξης «Γιάννενα Τώρα» αποτελούμενη από τον επικεφαλής Α. Μπαρτζώκα και υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους.

Στο Ειδικό Σχολείο φοιτούν πάνω από 50 παιδιά με ειδικές ικανότητες από ολόκληρο το Νομό. Η διευθύντρια κα. Καλτσούνη ξενάγησε τους εκπροσώπους της Παράταξης στους χώρους του σχολείου και τους ενημέρωσε για τις δραστηριότητές του αλλά και για τα προβλήματα που το σχολείο αντιμετωπίζει, όπως και για τα αιτήματα που υποβάλλει, τα οποία δεν είναι δύσκολο να ικανοποιηθούν, όπως η μεταστέγαση του σχολείου, αλλά και διευθετήσεις όπως άνοιγμα αποκλειστικής πρόσβασης για το σχολείο, για λόγους ασφαλείας των παιδιών κλπ.

Σε δηλώσεις του ο επικεφαλής της παράταξης Α. Μπαρτζώκας ανέφερε:

«Μας εντυπωσιάζει ο άθλος που επιτελούν καθημερινά οι εκπαιδευτικοί των ειδικών σχολείων, έχοντας να αντιμετωπίσουν πολλές φορές αντίξοες συνθήκες. Σε ότι μας αφορά, θα φροντίσουμε με παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και δημόσια, να κινητοποιηθούν όλοι οι αρμόδιοι ώστε να δρομολογηθούν άμεσα λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το σχολείο αυτό. Επίσης, θα ήθελα να εκφράσω την ικανοποίηση μας για το ότι πολλοί συμπολίτες και συμπατριώτες βοηθούν με δωρεές αντικειμένων το σχολείο αλλά και να παροτρύνω και άλλους συμπολίτες να δραστηριοποιηθούν στην κατεύθυνση αυτή».

«Γιάννενα Τώρα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]