Ιωάννινα:Εκλογές στην Ένωση Επισιτισμού και Τουριστικών Επαγγελμάτων

Στα Γιάννινα σήμερα 27 Μαρτίου 2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 στα γραφεία του Σωματείου με την επωνυμία ΕΝΩΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ  ΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ που βρίσκονται στο
Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων στην οδό Ελιγιά Γιοζέφ 7, συναντήθηκαν τα μέλη της τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής που εκλέχτηκαν από την Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Σωματείου την 26η Μαρτίου 2019 και είναι οι παρακάτω συνάδελφοι: 
1. Ράλλη κωνσταντίνα
2. Ποτήρη Ελένη
3. Γιούρχα Γιούλια

Στη συνεδρίαση που ακολούθησε, αφού εξέλεξαν όπως προβλέπεται από το καταστατικό με μυστική ψηφοφορία την Προεδρεύοντα αυτής που είναι η Ελένη Ποτήρη, στη συνέχεια αποφασίστηκε ομόφωνα:

A. Να διενεργηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, της νέας Ελεγκτικής Επιτροπής, και των αντιπροσώπων του Σωματείου στις δευτεροβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις τις παρακάτω ημέρες και ώρες:
1. Τη Δευτέρα 1 Απρίλη 2019 στο Κεντρικό Εκλογικό Κέντρο που βρίσκεται στα γραφεία του Σωματείου στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων στην οδό Ελιγιά Γιοζέφ 7, από ώρες 12.00 έως 20.00.
2. Την Τρίτη 2 Απρίλη 2019 στη ΛΕΣΧΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ Ιωαννίνων στη Δουρούτη  από 14.00 έως 17.00.
Επίσης , την ίδια μέρα (Τρίτη 2 Απρίλη) στο Κεντρικό Εκλογικό Κέντρο που βρίσκεται στα γραφεία του Σωματείου στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων στην οδό Ελιγιά Γιοζέφ 7, από ώρες 18.00 έως 21:00.

3. Την Πέμπτη 4 Απρίλη 2019 στο Κεντρικό Εκλογικό Κέντρο που βρίσκεται στα γραφεία του Σωματείου στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων στην οδό Ελιγιά Γιοζέφ 7, από ώρες 12.00 έως 19.00.






Β. Τελευταία ήμερα υποβολής των υποψηφιοτήτων ορίζεται η Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019 και ώρα 19.00 με 20.00. Σχετικά με το δικαίωμα ψήφου και εκλογής ισχύει ότι προβλέπει το καταστατικό και οι αποφάσεις της Γενικής Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης, της Εφορευτικής Επιτροπής και του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.

Γ. Σύμφωνα με το καταστατικό του Σωματείου και την από 26 Μάρτη 2019 απόφαση της Γενικής Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης του Συνδικάτου, η Εφορευτική Επιτροπή θα λάβει κάθε μέτρο που αυτή κρίνει απαραίτητο και πρόσφορο για τη διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής των εκλογών και τη μαζική συμμετοχή των μελών του Σωματείου σε αυτές (ενδεικτικά και όχι περιοριστικά αναφέρεται η διεξαγωγή αρχαιρεσιών σε χώρους δουλειάς, η απόφαση για παράταση της διάρκειας των εκλογών για όσο χρόνο θεωρήσει απαραίτητο).

Δ. Τα μέλη του Σωματείου ψηφίζουν με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου τους ή άλλου δημόσιου εγγράφου από το οποίο προκύπτει η ταυτότητα τους και εφ’ όσον ψηφίζουν και για αντιπροσώπους στις δευτεροβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις με την επίδειξη ταυτοχρόνως του Συνδικαλιστικού Βιβλιαρίου ή σε περίπτωση που δεν το έχουν μαζί τους με τη συμπλήρωση υπεύθυνης δήλωσης περί του ότι δεν έχουν ψηφίσει διαμέσου άλλης συνδικαλιστικής οργάνωσης για την εκλογή αντιπροσώπων στις δευτεροβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις.


Κατόπιν αυτού, η Εφορευτική Επιτροπή παρέλαβε από την απερχόμενη Διοίκηση του Σωματείου όλα όσα προβλέπονται από το καταστατικό καθώς και όλα τα απαραίτητα υλικά που χρειάζονται για την διεξαγωγή των εκλογών.
Μην υπάρχοντος άλλου θέματος για συζήτηση, λύθηκε η συνεδρίαση.

Για την Εφορευτική Επιτροπή

Η Προεδρεύων Τα μέλη

            Ποτήρη Ελένη Ράλλη Κωνσταντίνα
               Γιούρχα Γιούλα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]