Ιωάννινα:Βρέθηκε ....νεκρός ο 59χρονος κυνηγός που αγνοούνταν

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν προκύπτουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας

Τραγικό τέλος είχαν οι  έρευνες της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας που βρίσκονταν σε εξέλιξη από χθες για τον εντοπισμό 59χρονου κυνηγού  τα ίχνη του οποίου  αγνοούνταν  στην περιοχή Λίππα  του Δήμου Δωδώνης .
Ο άνδρας εντοπίστηκε  πριν από λίγη ώρα  νεκρός  σε δύσβατο σημείο από  φίλο του εθελοντή που συμμετείχε στις  έρευνες των Αρχών και φέρει τραύμα στο κεφάλι.
Στην περιοχή  αυτή την  ώρα μεταβαίνει ο ιατροδικαστής και  το αρμόδιο κλιμάκιο της Αστυνομίας.
Υπενθυμίζεται ότι ο 59χρονος είχε φύγει   χθες το πρωί από το σπίτι του   για να πάει για κυνήγι .Η σύζυγός του βλέποντας τις ώρες να περνούν και τον άνδρα της να μην επιστρέφει ειδοποίησε στις 16.30 τις Αρχές και έτσι ξεκίνησε η επιχείρηση εντοπισμού του ,με το φινάλε να γράφεται σήμερα με τον πλέον τραγικό τρόπο.
Τα ακριβή αίτια  του  θανάτου του θα φωτίσει η διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής .


"Τι αναφέρει το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας
Σήμερα (01-03-2019) το μεσημέρι, σε δύσβατη δασική περιοχή της Λίππας Δωδώνης Ιωαννίνων, βρέθηκε νεκρός 59χρονος ημεδαπός, για τον οποίο είχε δηλωθεί εξαφάνιση την προηγούμενη μέρα.
Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν προκύπτουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Δωδώνης."

upd 18.52


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]