Με λαμπρότητα τίμησε η Άρτα την επέτειο της 25ης Μαρτίου


ΧΡ. ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ: «Να διδαχθούμε από τα ιδανικά των προγόνων μας και με ομοψυχία και συνεργασία να πάμε την Άρτα μπροστά!»
Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τιμήθηκε και φέτος η επέτειος της 25ης Μαρτίου στην Άρτα, με την μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στο κέντρο της πόλης, αλλά και με τη Δοξολογία στον Ιερό Ναό της Παναγίας Παρηγορήτισσας που σήμερα γιορτάζει.
Στο μήνυμα του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης με αφορμή την επέτειο της 25ης Μαρτίου αναφέρει:
«Σήμερα είναι μια διπλή μεγάλη Γιορτή για την Ορθοδοξία και το Έθνος μας. Τιμούμε και θυμόμαστε τους αγώνες και τις θυσίες των προγόνων μας για την ελευθερία και την ανεξαρτησία.
Η ομοψυχία, η αλληλεγγύη, η αγωνιστικότητα, η αυταπάρνηση και η συνεργασία των Ηρώων του 1821 είναι τα στοιχεία που πρέπει να μας καθοδηγούν και σήμερα και να αποτελούν φωτεινή πυξίδα για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που έχουμε ως Έθνος.
Πρέπει να κατανοήσουμε ότι είμαστε όλοι μαζί, από την ίδια όχθη. Είμαστε εδώ για την χώρα μας. Για την περιοχή μας. Για την Άρτα. Με επιμονή, συνεργασία και με υψηλό αίσθημα ευθύνης να ανεβάσουμε την Άρτα εκεί που της αξίζει!
Χρόνια Πολλά στην Ελλάδα!».
Να σημειωθεί ότι παρελάσεις πραγματοποιήθηκαν σε τοπικές κοινότητες του Δήμου και συγκεκριμένα: Στη Φιλοθέη όπου το Δήμο εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Χριστόφορος Σιαφάκας, στην Ανέζα με εκπρόσωπο τον Αντιδήμαρχο Μιχάλη Κοτσαρίνη, στη Γραμμενίτσα με εκπρόσωπο τον Αντιδήμαρχο Κώστα Ζέρβα και τον Πρόεδρο του ΚΚΜΠΑΠ Γιώργο Πανέτα, στους Κωστακιούς με εκπρόσωπο τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Λιλή, στον Αμμότοπο με εκπρόσωπο τον Πρόεδρο της ΔΗΚΕΔΑ Μιχάλη Βλάχο και στη Ροδαυγή με εκπρόσωπο τη Δημοτική Σύμβουλο Θεανώ Γραμματικού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]