Γιατί αξίζει να επιλέξετε το Dereeγια σπουδές

Ελλάδα ή εξωτερικό; Πανελλήνιες εξετάσεις ή ιδιωτικές σχολές;
Πριν αποφασίσετε, αξίζει να ανακαλύψετε όλα όσα προσφέρει το Deree – TheAmericanCollegeofGreece, ένας οργανισμός με ιστορία 144 χρόνων, ο οποίος έχει εξελιχθεί σε κέντρο διεθνών σπουδών στην καρδιά της Ελλάδας.

Συγκεντρώσαμε τους κυριότερουςλόγους για τους οποίους το Deree αποτελεί κορυφαία πρόταση σπουδών και σας τους παρουσιάζουμε:

1. Τα 26 σύγχρονα bachelor προγράμματα σε τομείς Business, αλλά και σε κλάδους όπως η Ψυχολογία, η Επικοινωνία, οι Παραστατικές και Εικαστικές Τέχνες, οι Γραφιστικές Τέχνες, οι Επιστήμες Υπολογιστών,η Κοινωνιολογία κ.ά. Όλα τα προγράμματα έχουν σχεδιαστεί ώστε να συνδυάζουν γνώσεις και πρακτικές εφαρμογές, ενώ πρόκειται για ειδικότητες με μεγάλη ζήτηση στην παγκόσμια αγορά εργασίας.

2. Το αμερικανικό εκπαιδευτικό σύστημα που προσφέρει γνώση αλλά και softskills. H καθοδήγηση από τους καθηγητές, τα ατομικά και ομαδικά projects και το πλήθος εξωακαδημαϊκών δραστηριοτήτων εφοδιάζουν τους σπουδαστές με κριτική σκέψη και ικανότητες που τους βοηθούν να αναπτύξουν την προσωπικότητά τους και να χαράξουν τη δική τους επαγγελματική και προσωπική πορεία.

3. Οιμοναδικές επαγγελματικές ευκαιρίες. Προσφέρεται στους φοιτητές δυνατότητα για πρακτική άσκηση σε κορυφαίες εταιρείες σε Ελλάδα και εξωτερικό, part-time απασχόληση σε γραφεία του Κολλεγίου, αλλά και διαρκής υποστήριξη από συμβούλους επαγγελματικού προσανατολισμού.

4. Το διεθνές περιβάλλον σπουδών σε ένα υπερσύγχρονο campus που φιλοξενεί περισσότερους από 3.500 σπουδαστές από 72 χώρες.

5. Το πρόγραμμαStudyAbroad, που δίνει στους φοιτητές την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαθήματα σε όλο τον κόσμο –συχνά με υποτροφία– σε περισσότερα από 55 κορυφαία συνεργαζόμενα πανεπιστήμια στις ΗΠΑ, στην Ευρώπη και στην Ασία.

6. Για το πρόγραμμα Παράλληλων Σπουδών που δίνει σε σπουδαστές ΑΕΙ/ΑΤΕΙ τη δυνατότητα να φοιτήσουν παράλληλα στο Deree, να συνδυάσουν γνωστικά πεδία και να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που τους προσφέρονται. Σε συνεργασία με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, υποτροφίες δίνονται επίσης σε αριστούχους φοιτητές ΑΕΙ και ΑΤΕΙ για να αποκτήσουν ένα minor, δηλαδή μία υποειδίκευση από τις 44 που προσφέρονται στο Deree.

7. Για το πρόγραμμα οικονομικής στήριξης και υποτροφιών, συνολικού ύψους 4,3 ευρώ, ανάμεσά τους και για νέους με καταγωγή από την Ήπειρο.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Το Dereeπραγματοποιεί ενημερωτική εκδήλωση στα Ιωάννινα, το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου, στις 18:00, στο Ξενοδοχείο DuLacCongress&Spa, Κ. Παπούλια και Ίκκου.Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε με εκπροσώπους, φοιτητές και αποφοίτους και να ενημερωθείτε για όλα όσα αναδεικνύουν το Dereeσε κορυφαία επιλογή σπουδών!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]