Ιωάννινα:Ο «Caveman» επιστρέφει στο Θέατρο Έκφραση!


Νέος κύκλος παραστάσεων μέσα στον Δεκέμβριο

Στη σκηνή του Θεάτρου Έκφραση (Αραβαντινού 14) επιστρέφει ξανά ο θρυλικός «Caveman» για έναν νέο κύκλο παραστάσεων λίγο πριν αλλά και μέσα στις γιορτές, προκειμένου να αφηγηθεί με το δικό του μοναδικό τρόπο τις ξεκαρδιστικές ιστορίες και τα παθήματά του! Εξάλλου, αυτό υπήρξε γενική απαίτηση του κοινού που απόλαυσε το πρώτο ανέβασμα της πολυαγαπημένης κωμωδίας του Rob Becker στην πόλη μας!
Οι καινούριες παραστάσεις του «Caveman» θα δοθούν σε τέσσερα Σαββατοκύριακα και συγκεκριμένα, μεθαύριο, Σάββατο και την Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου και στις 15 – 16, 22 – 23 και 29 – 30 Δεκεμβρίου, με ώρα έναρξης τις 21.15. Ο «άνθρωπος των σπηλαίων», με αφορμή τον καυγά με τη γυναίκα του, τη Μαίρη και την έξωσή του από το σπίτι, αφηγείται το «δράμα» που περνάει ο ίδιος από τη στιγμή που συνειδητοποίησε ότι είναι άντρας -κάτι που συμβαίνει γενικότερα με το λεγόμενο «ισχυρό φύλο»- επιχειρώντας παράλληλα να απαντήσει σε ορισμένα καυτά και διαχρονικά ερωτήματα όπως το αν θα καταφέρουν να τα βρουν ποτέ οι άνδρες με τις γυναίκες, που ουσιαστικά ζουν και κινούνται σε δύο… παράλληλα σύμπαντα! Εξάλλου, απώτερος σκοπός του είναι να κεντρίσει τα δύο φύλα, να τα προβληματίσει και να βγάλει αβίαστο γέλιο διεκτραγωδώντας τη μεταξύ τους σχέση.
Οι συντελεστές
Ο «Caveman» αποτελεί συμπαραγωγή του Θεάτρου Έκφραση με το «Mogul Theater». Ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Γεράσιμου Γεννατά. Στον ρόλο του «ανθρώπου των σπηλαίων» ο Χρήστος Χρήστου. Διασκευή: Αναστασία Παπαστάθη. Μουσική: Σπύρος Γραμμένος. Σκηνικά – Κοστούμια: Γιάννης Κράβαρης. Βοηθός Σκηνοθέτη: Μάρια Φλωράτου. Βίντεο: Κωστής Εμμανουηλίδης. Γραφιστικά – Αφίσα: Αντώνης Χρήστου.
*Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ το κανονικό και 8 ευρώ το μειωμένο (ανέργων, φοιτητικό, μαθητικό, άνω των 65 ετών). Κρατήσεις στα τηλ.: 2651554505 και 6907500710.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]