Ήπειρος:Τον τρέλανε η εφορία..Απειλείται με κατάσχεση ..για οφειλές που δεν είναι δικές του ..[φωτο-βίντεο]

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί

Εχασε τη γη κάτω απο τα πόδια του  ο κ.Κώστας Μπαρκαμπάς που διαμένει στο χωριό Σταυροχώρι Πρέβεζας ,όταν την Παρασκευή 31 Αυγούστου  έλαβε απο την εφορία ένα "ραβασάκι"  που τον ειδοποιούσε πως σε διάστημα 30 ημερών πρέπει να πληρώσει το ποσό των 4.762,24 ευρώ ,αλλιώς θα βρεθεί αντιμέτωπος με κατάσχεση των λογαριασμών του ...

Η οφειλή που του βεβαίωσε η Εφορία   αφορά  ληξιπρόθεσμα χρέη  στον ΤΟΕΒ με τον κ.Μπαρκαμπά να είναι ο ένας απο τους 5 κληρονόμους χωραφιών απο τον πατέρα του, που δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή .
Το παράδοξο της υπόθεσης σύμφωνα με τα όσα είπε μιλώντας στο epirus-tv-news ο κ.Κώστας είναι πως ο ίδιος  απο τη στιγμή που απέκτησε το 1/5 των χωραφιών είναι συνεπής στις πληρωμές του  προς τον ΤΟΕΒ για το μερίδιο των στρεμμάτων που του αναλογεί ,με τον ΤΟΕΒ μάλιστα να τον έχει διαβεβαιώσει και με σχετικό έγγραφο πως οι οφειλές του είναι μηδενικές.
"Αυτά που μου ζητά η Εφορία να πληρώσω είναι οφειλές των άλλων κληρονόμων που τα χρέωσαν δεν ξέρω πως και για ποιο λόγο στο όνομά μου .
Παρά τα δύσκολα οικονομικά του νοικοκυριού μου  κάθε χρόνο  φροντίζω  και πληρώνω για αυτά τα στρέμματα που μου αναλογούν ."είπε χαρακτηριστικά ο κ,Μπαρκαμπάς υπογραμμίζοντας πως στην περίπτωση που η Δ.Ο.Υ Πρέβεζας  προχωρήσει σε κατάσχεση του  τραπεζικού του λογαριασμού αυτό θα είναι  καταστροφή για τον ίδιο και την οικογένειά του .
"Εχω δάνειο ,έχω παιδί με αναπηρία 80% που χρήζει αυξημένης ιατρικής φροντίδας και φαρμακευτικής αγωγής αν εμένα  μου "μπλοκάρουν" το λογαριασμό θα σταματήσουν τα πάντα για την οικογένειά μου"σημείωσε ο κ.Κώστας ζητώντας  παράλληλα την παρέμβαση του εισαγγελέα Πρέβεζας προκειμένου να εμποδίσει την κατάσχεση του  τραπεζικού του λογαριασμού  μέχρι  ότου καταφέρει να αποδείξει πως οι οφειλές προς τον ΤΟΕΒ  που του χρεώνει η Εφορία δεν είναι δικές του αλλά των υπολοίπων κληρονόμων .
Σε απόγνωση  βρίσκεται και  η σύζυγός του κ.Θεοδώρα που αδυνατεί να συνειδητοποιήσει  πως βρέθηκαν μπλεγμένοι σε μια περιπέτεια ,χωρίς  να φταίνε  ..
Η ίδια  φρόντισε  μάλιστα να συγκεντρώσει όλα τα σχετικά έγγραφα που αποδεικνύουν πως ο σύζυγός της δεν οφείλει ούτε ένα ευρώ στον ΤΟΕΒ και με αυτά σκοπεύει να μεταβεί τη Δευτέρα στην υπηρεσία  προκειμένου να πάρει αναλυτικό λογαριασμό απ όλες τις πληρωμές  του συζύγου της ζητώντας επίσης την παρέμβαση του Εισαγγελέα, ώστε  να μην κατασχεθεί ο  κοινός τραπεζικός λογαριασμός της οικογένειάς της ,αφού κάτι τέτοιο θα ήταν το τέλος για τη φροντίδα του γιου της που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας...σημειώνοντας εμφανώς φορτισμένη:
"Σε  περίπτωση που η Εφορία  "μπλοκάρει" τον τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειάς μου πρώτα απ όλα θα είναι πεθαμένοτο παιδί μου ,ο άνδρας μου και γω..."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]