Ζαγόρι:Στήριξη του Δήμου στον κτηνοτρόφο που έχασε την αποθήκη του στην προχθεσινή πυρκαγιά

 Ολες οι παρατάξεις κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του ΔΗμ.Συμβουλίου , συμφώνησαν με την πρόταση του Δημάρχου να στηριχθεί στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων και δυνατοτήτων του Δήμου ο κτηνοτρόφος που έχασε στην προχθεσινή πυρκαγιά στα Άνω Πεδινά την χορταποθήκη του.

"Η Πυρκαγιά που εκδηλώθηκε από άγνωστη αιτία κατέστρεψε χορταποθήκη στην Τοπική Κοινότητα Άνω Πεδινών  κοντά στην θέση «Λεύκα».

Η επέμβαση της Πυροσβεστικής, που έφτασε από τα Γιάννινα με τρία  οχήματα και αρκετούς πυροσβέστες,  δεν επέτρεψε την επέκταση της φωτιάς στον παρακείμενο στάβλο (τα ζώα βρίσκονταν εκτός) και σε σπίτι ή προς τον οικισμό.
Η αποθήκη, όμως, με την  ποσότητα χόρτου που βρίσκονταν σε αυτή και η κατασκευή από ξύλα και τσίγκους, δεν άντεξαν στις φλόγες.
Στον τόπο της πυρκαγιάς για να συνδράμουν και να συμπαρασταθούν στον άτυχο κτηνοτρόφο έσπευσαν συγχωριανοί του, ο Δήμαρχος Ζαγορίου Βασίλης Σπύρου με τον Εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο Μιχάλη Βλάχο, αλλά και ο πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Ζαγορίου Γιάννης Αρβανίτης."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]