Παρασκευή Τσίλη: Συγχαρητήρια στην ομάδα «Zephyrus II»

Παρασκευή Τσίλη:  Συγχαρητήρια στην ομάδα «Zephyrus II»

Η επιτυχία των μαθητών της ομάδας «Zephyrus II» κάνει περήφανη την πόλη μας με την μακρά παράδοση στα γράμματα και τις επιστήμες. Παράλληλα όμως αναδεικνύει τον καθοριστικό ρόλο του δημόσιου σχολείου, καθώς πέρα από την εκπαίδευση, μπορεί να πρωταγωνιστεί στην παιδεία και την μόρφωση.
Η Σχολική Επιτροπή στήριξε την προηγούμενη χρονιά την προσπάθεια της ίδιας ομάδας, η οποία είχε κατακτήσει την τρίτη θέση, στον πανελλήνιο διαγωνισμό διαστημικής.
Φέτος υπήρξε και πάλι αρωγός της σε όλη την διάρκεια της προσπάθειας των μαθητών και των εκπαιδευτικών τους.
Η κατάκτηση της πρώτης θέσης και η συμμετοχή της στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό μας γεμίζει χαρά. Όχι μόνο γιατί οι μαθητές μας θα είναι οι πρεσβευτές των Ιωαννίνων, αλλά γιατί αποδεικνύουν ότι η νέα γενιά που μεγαλώνει στην Ελλάδα της κρίσης, έχει όραμα, έχει και δυνατότητες. Είναι τα εφόδια με τα οποία μπορεί να κατακτήσει το μέλλον! Και επειδή μιλάμε για ομάδα διαστημικής, μπορεί να κατακτήσει και τους ουρανούς!
Η Σχολική Επιτροπή θα είναι δίπλα τους προκειμένου να υλοποιηθεί με επιτυχία το ταξίδι στις Αζόρες. Ευχόμαστε ο «Zephyrus II» να γράψει μία ακόμη επιτυχία στον Ατλαντικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]