Το Προσωπικό του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων εκπαιδεύτηκε σε θέματα προστασίας απο τους σεισμούς

Μετά από αίτημα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, υλοποιήθηκε την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018 δίωρο σεμινάριο με τίτλο «Εκπαίδευση Προσωπικού του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων σε θέματα προστασίας από σεισμούς», στο οποίο συμμετείχαν πενήντα τέσσερα (54) μέλη του προσωπικού του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Το σεμινάριο οργάνωσαν το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) και η Διεύθυνση Διοικητικού του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Ηπείρου, και τη Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Ιωαννίνων. Εισηγητές του σεμιναρίου ήταν ο κ. Δημήτριος Μαυρογιώργος, Διευθυντής Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Ηπείρου, και ο κ. Γεώργιος Στύλιος, Πυρονόμος της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Ιωαννίνων. Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε  στο ΔΙΚΕΠΠΕΕ «Σταύρος Νιάρχος», στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.
Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στο πλαίσιο της δράσης «Επιμόρφωση του Προσωπικού του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων», η οποία υλοποιείται από το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. και τη Διεύθυνση Διοικητικού του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων από το 2014. Αξίζει να σημειωθεί ότι στα τρία προηγούμενα ακαδημαϊκά έτη, στο πλαίσιο των συγκεκριμένων  δράσεων, πραγματοποιήθηκαν 315 ώρες επιμόρφωσης για τα μέλη του προσωπικού του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων σε μία ευρεία γκάμα αντικειμένων, όπως δημόσια διοίκηση, δεξιότητες πληροφορικής, υγεία και ασφάλεια στον χώρο εργασίας, ενώ η δράση συνεχίζεται και το τρέχον ακαδημαϊκό έτος.
Η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Ηπείρου και τη Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Ιωαννίνων για τη συνεργασία τους και τη στήριξη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στις δράσεις επιμόρφωσης του προσωπικού του, προσβλέποντας στη συνέχιση της συγκεκριμένης συνεργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]