Το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής

Tην Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 στην Αθήνα στο Κλειστό Ολυμπιακό Γήπεδο Γαλατσίου θα πραγματοποιηθεί o
Πανελλήνιος Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής ο οποίος διοργανώνεται από τον μη κερδοσκοπικό Οργανισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής & Επιστήμης με διακριτικό τίτλο WRO Hellas που είναι ο κύριος φορέας διεξαγωγής διαγωνισμών εκπαιδευτικής ρομποτικής στην Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, με Στρατηγικό Συνεργάτη την COSMOTE. Για το έτος 2017-2018 ο διαγωνισμός τελεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας, κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου.
Το Μουσικό σχολείο Πρέβεζας θα συμμετέχει στον Διαγωνισμό με την ομάδα Ρομποτικής Λυκείου «C- -»που αποτελείται από τους μαθητές: Γάτσιος Γιάννης, Μπέλλου Εύη, ΠοϊκλήΣτελίνα, Ροπόκης Παναγιώτης και Πάκος Τάσος, με υπεύθυνο τον Καθηγητή Μαθηματικών κ. ΚώτσηΜάνθο και με τεχνικό σύμβουλο τον καθηγητή Πληροφορικής κ. Σοφιανό Κων/νο.
Οι μαθητές έλαβαν μέρος στον Περιφερειακό Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής που διεξήχθη το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου2018 στα Γιάννενα, υπό την αιγίδα της  Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηπείρου και την υποστήριξη της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.) Ηπείρου. Η ομάδα Ρομποτικής απέσπασε την δεύτερη θέση και εξασφάλισε το εισιτήριο για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ρομποτικής.
Το Ρομπότ που κατασκεύασε η ομάδα έχει ως αποστολή την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον και την μεταφορά απορριμμάτων σε ειδικό χώρο συλλογής. Έχει εξοπλιστεί με αισθητήρες χρώματος και αποστάσεως και μεταφέρει ηλιακό PowerBank το οποίο φορτίζει συσκευές με ενέργεια ίση των 5V.
Η προσπάθεια των μαθητών για διάκριση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ρομποτικής υποστηρίζεται με την ευγενική χορηγίατων: Hotel ‘WYNDHAM GRAND Athens’, Katsanosenergy,Hotel‘Dioni’, Ταβέρνα – Μεζεδοπωλείο ‘Ελλ’ Οίνον γεύσεις’, η τέχνη του καφέ ‘ΤΣΕΡΚΙ’,Ρούχο – Κόσμημα – Αξεσουάρ ‘Αμπαλί’,CAFE PREVERE,PRINT OFFSET & DIGITAL ‘ΤΣΟΚΑΣ’,dBMusicStore,artcafé ‘μποτίλια στο πέλαγο’,Κουρείο ‘Μπριγιόλ’,Ψητοπωλείο ‘ΘΡΑΚΑ’,Συστεγασμένα Φαρμακεία ‘ΤΣΟΥΜΑΝΗ’, Ζαχαροπλαστεία ‘Μποχώτης’, Ιχθυοπωλείο ‘ΞΙΦΙΑΣ Ι.Κ.Ε.’,diemespressobar,‘Ρολόι’CaféBar,CAFE METROPOLIS, TZAMOS JEWELLERY, ‘Ρυθμός’MusicStore, Βιβλιοπωλείο ‘Χάρτινο’,Ανθοπωλείο ‘Σταμουλάκη’, καφεκοπτείο ‘COFFE ISLAND’, Εστιατόριο – Καφέ ‘ΤΟ ΒΑΘΥ’,moltobeneaccessories.
Χορηγός Επικοινωνίας: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας 87,9


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]