Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου Παραστάσεις Αφήγησης Παραμυθιών Με Την Αγνή Στρουμπούλη αύριο Στα Ιωάννινα

Πιστό στη διοργάνωση ποιοτικών εκδηλώσεων για τα παιδιά και τους γονείς παραμένει το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου, καθώς στα Ιωάννινα θα βρεθεί η πολυτάλαντη αφηγήτρια και συγγραφέας παραμυθιών Αγνή Στρουμπούλη, την Κυριακή 11 Μαρτίου.

Δύο πολύ ξεχωριστές παραστάσεις αφήγησης λαϊκών παραμυθιών, με ζωντανή μουσική από τον Γιάννη Ψαριώτη, θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν μικροί και μεγάλοι.

Παραμύθια με ρυθμό, παραμύθια με λέξεις που γυρίζουν και ξαναγυρίζουν και παρασύρουν τα παιδάκια να συμμετάσχουν με λόγια και κινήσεις. Παραμύθια λαϊκά από διάφορα μέρη της Ελλάδας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παιδιά από 4 έως 7 χρονών στην παράσταση «Το κουντουνάκι» (ώρα: 11:00).

Ενώ προς τέρψη και ψυχαγωγία μικρών (πάνω από 8 χρονών) και μεγάλων η Αγνή Στρουμπούλη θα αφηγηθεί παραμύθια λαϊκά από την Ελλάδα, την Αφρική και τη Σερβία, στην παράσταση «Ο δέντρος» (ώρα: 12:30). Μιλώντας με εικόνες, το παραμύθι ανακινεί την φαντασία κάθε ακροατή του, που θα το αφομοιώσει μέσα στον χρόνο, ανάλογα με τις ευαισθησίες, τους προβληματισμούς και τις αντοχές του.

Η προκράτηση εισιτηρίων είναι απαραίτητη.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στο www.diepistimoniko.gr και μπορείτε να επικοινωνείτε με το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου στα τηλέφωνα 2651067320 και 6986180630.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]