Ισχυρός ανεμοστρόβιλος σήμερα στο Κανάλι Πρέβεζας

Ισχυρός ανεμοστρόβιλος έπληξε σήμερα τα ξημερώματα την θέση Μάζι στην περιοχή του Καναλίου Πρέβεζας.
Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα στο facebook της Δημ.Ραδιοφωνίας Πρέβεζας,το καιρικό φαινόμενο είχε ως αποτέλεσμα να υποστούν σημαντικές ζημιές ένας στάβλος αλλά και δύο κατοικίες που βρίσκονται στην περιοχή αφού παρασύρθηκαν τμήματα της στέγης τους και άλλες εγκαταστάσεις.
Επίσης από το «πέρασμα» του ανεμοστρόβιλου, ξεριζώθηκαν ελαιόδεντρα και κυπαρίσσια σε μια αρκετά μεγάλη έκταση γεγονός που προκάλεσε την έκπληξη των κατοίκων, οι οποίοι είχαν πολλά χρόνια να δουν τέτοιο φαινόμενο να πλήττει την περιοχή τους.
Σήμερα το πρωί εξάλλου λεωφορείο του ΚΤΕΛ, το οποίο μετέφερε μαθητές στο σχολείο του Καναλίου "εγκλωβίστηκε" λόγω καθίζησης που υπέστη ο δρόμος μεταξύ άνω και κάτω Μυρσίνης.
Η κινητοποίηση των αρμοδίων ήταν άμεση κι έτσι το λεωφορείο κατάφερε τελικά να περάσει και να φτάσει στον προορισμό του, ωστόσο όπως σημειώνει ο αντιδήμαρχος Κώστας Ματέρης ο Δήμος έρχεται καθημερινά αντιμέτωπος με νέα προβλήματα που δημιούργησαν οι έντονες βροχοπτώσεις και τόσο το προσωπικό του όσο και τα μηχανήματα βρίσκοντα ( με εντολή του Δημάρχου Χρήστου Μπαΐλη ) σε 24ωρη επιφυλακή για να επιλύουν.
Όπως επεσήμανε ο κ.Μπαΐλης εξάλλου και στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το κόστος των ζημιών ανέρχεται με μια πρώτη εκτίμηση στα 2 εκατ. ευρώ και οι επαφές με τα αρμόδια υπουργεία είναι συνεχείς προκειμένου να εξασφαλιστούν οι απαιτούμενες χρηματοδοτήσεις.
φωτο αρχείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]