Υπερωρίες στο Μαξίμου: Για τον Μάρτιο φτάνουν τις 50.000 ευρώ -Σε ποιους πηγαίνουν τα χρήματα

Στο Μέγαρο Μαξίμου γνώριζαν από το Φεβρουάριο τις υπερωρίες που θα έκαναν  το μήνα Μάρτιο και δέσμευσαν το ποσό των 50.000 ευρώ προκειμένου να το πληρωθούν.

Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» οι υπερωρίες που φθάνουν τις 49.400 ευρώ αφορούν στη Γραμματεία του πρωθυπουργού και στις Γραμματείες του αντιπροέδρου και των υπουργών Επικρατείας και συγκεκριμένα σε μετακλητούς υπαλλήλους, στελέχη και επιστημονικούς  συνεργάτες.

Οπως αναφέρει και το ρεπορτάζ «το Μαξίμου αποδεικνύεται ο πιο καλός και γαλαντόμος εργοδότης αφού, όχι μόνο πληρώνει στο ακέραιο τις υπερωρίες των εργαζομένων που δουλεύουν νυχθημερόν για την πρώτη φορά Αριστερά κυβέρνηση, αλλά φροντίζει και να τις διασφαλίζει πριν καν γίνουν!».

Ολες οι αποφάσεις φέρουν ημερομηνία 12 Φεβρουαρίου 2018 και αφορούν αποκλειστικά τον τρέχοντα μήνα Μάρτιο.

Αναλυτικά τα ποσά για τις υπερωρίες

Για τη Γενική Γραμματεία Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα αφού, σύμφωνα με τις αποφάσεις που αναρτήθηκαν στη Διαύγεια, εγκρίθηκε η δέσμευση πίστωσης 8.000 ευρώ για αμοιβή κατά τις εξαιρέσιμες ημέρες και νυκτερινές ώρες και 9.000 ευρώ για υπερωριακή απασχόληση που θα γίνουν τον μήνα Μάρτιο.
Σύνολο 17.000 ευρώ.
Για το πολιτικό γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Οικονομίας Γιάννη Δραγασάκη το κονδύλι για εργασία σε εξαιρέσιμες ημέρες και νυχτερινές ώρες θα είναι 4.000 ευρώ και για υπερωριακή απασχόληση 3.500 ευρώ.
Σύνολο 7.500 ευρώ.
Για το πολιτικό γραφείο του υπουργού Επικρατείας και κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου εγκρίθηκαν δεσμεύσεις πιστώσεων 3.800 ευρώ για εργασία σε εξαιρέσιμες ημέρες και νυχτερινές ώρες και 3.500 ευρώ για υπερωριακή απασχόληση.
Σύνολο 7.300 ευρώ.
Για το πολιτικό γραφείου του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη θα χρειαστεί εργασία σε αργίες και νυχτερινές ώρες που θα κοστίσει 3.300 ευρώ αλλά και υπερωριακή απασχόληση που αξίζει αμοιβή 3.000 ευρώ.
Σύνολο 6.300 ευρώ.
Για το πολιτικό γραφείο του υπουργού Επικρατείας για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου, Χριστόφορου Βερναρδάκη, δεσμεύτηκαν πιστώσεις 3.500 ευρώ για εργασία σε εξαιρέσιμες ημέρες και νυχτερινές ώρες, καθώς και για υπερωριακή απασχόληση 2.700 ευρώ.
Σύνολο 6.200 ευρώ.
Ο προϋπολογισμός εξόδων για το πολιτικό γραφείο του υφυπουργού στον πρωθυπουργό Δημήτρη Λιάκου θα επιβαρυνθεί με 2.600 ευρώ για τις εξαιρέσιμες ημέρες και νυχτερινές ώρες, αλλά και με επιοπλεόν 2.500 ευρώ για υπερωρίες.
Σύνολο 5.100 ευρώ.
πηγη iefimerida.gr
via:newsone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]