Πανοικοδομική –Πανελλαδική απεργία την Τετάρτη 14 Μαρτίου

"Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Πρέβεζας εκφράζει τη συμπαράσταση και αλληλεγγύη του σε όλους τους οικοδόμους, όλους τους εργαζόμενους στις κατασκευές και στηρίζει τον αγώνα τους ενάντια στη βαρβαρότητα που ζουν στους χώρους δουλειάς.
Οι οικοδόμοι και όλοι οι εργαζόμενοι ερχόμαστε αντιμέτωποι με τους εκβιασμούς της εργοδοσίας και τις απειλές με απολύσεις αν δεν υποταχτούμε στους όρους δουλειάς που μας επιβάλλουν, αξιοποιώντας το αντεργατικό οπλοστάσιο που της εξασφάλισαν η σημερινή και οι προηγούμενες κυβερνήσεις.
Οι αρμόδιοι ελεγκτικοί μηχανισμοί είναι άφαντοι. Κανένας έλεγχος δε γίνεται για μέτρα υγιεινής και ασφάλειας, ούτε για την καταλληλότητα των μηχανημάτων που βρίσκονται στα εργοτάξια και εκτελούν εργασίες, παρ’όλες τις σχετικές ενέργειες που έχει κάνει το Ε.Κ. Πρέβεζας επί τούτου τα τελευταία χρόνια.
Τα προβλήματα που βιώνει ο κλάδος των κατασκευών και οι συνέπειές τους συσσωρεύονται εδώ και πολλά χρόνια.
Η απεργία είναι το μήνυμα, ότι θα προστατεύσουμε τη ζωή μας διεκδικώντας καλύτερες συνθήκες εργασίας και ασφάλειας, θα αγωνιστούμε ώστε να ανατρέψουμε όλους τους αντεργατικούς νόμους. "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]