Tελικά μας δουλεύουν οι Σκοπιανοί

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Επικεφαλής Στρατηγικού Σχεδιασμού

της “Ελλήνων Πολιτείας”

egerssi@otenet.gr

www.egerssi.gr



Συγκλονιστικές αποκαλύψεις μας έρχονται από τον πρώην πράκτορα της ΕΥΠ (σ.σ. κατ΄ ισχυρισμό του) Μανώλη Χατζησάββα, που τίθενται στην υπηρεσία της κυβερνήσεως των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και οι οποίοι οφείλουν να ενημερώσουν τον ελληνικό λαό για την αξιοπιστία των πληροφοριών! Τόσο ο ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς, όσο και ο ΥΠΕΘΑ Πάνος Καμμένος!

«Πριν από λίγο, πληροφορήθηκα από καλά ενημερωμένη πηγή μου στην Τουρκία ότι σε συζήτηση που είχε ο Σανί Σενέρ (Sani Şener) Διευθύνων Σύμβουλος της TAV Havalimanları Holding (σ.σ. το αεροδρόμιο των Σκοπίων το διαχειρίζονται οι Τούρκοι, συγκεκριμένα με την εν λόγω εταιρεία)


με κάποιους από την Ομάδα διαχείρισης των δύο αεροδρομίων στα Σκόπια τους είπε, ότι έχει επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ της Κυβέρνησης Σκοπίων και της ελληνικής κυβερνήσεως και ότι έχει δοθεί το πράσινο φως για την ονομασία των Σκοπίων με την χρήση του ονόματος “Μακεδονία” με ορισμένα ανταλλάγματα! Μεταξύ αυτών των συμφωνηθέντων ανταλλαγμάτων είναι και η “μετονομασία” των ταμπελών των ονομάτων των δρόμων και του αεροδρομίου. Γι΄ αυτό το λόγο η συζήτηση με στελέχη (τεχνικούς και νομική υπηρεσία) του αεροδρομίου είχε ως περιεχόμενο την μετονομασία των ταμπελών του αεροδρομίου των Σκοπίων έτσι ώστε να είναι έτοιμοι μέχρι τέλος του μήνα, τόσο οι νέες πινακίδες αεροδρομίου όσο και το υλικό χρήσης στο αεροδρόμιο! Μάλιστα γελούσαν διότι τεχνικά δεν θα κάνουν καμία ουσιαστική αλλαγή πλην των επιγραφών - πινακίδων στο αεροδρόμιο, και αυτό διότι κατά την IATA η ονομασία ήταν ανέκαθεν SKP και κατά ICAO LWSK! Ποτέ δεν το είχαν ονομάσει ως Μέγας Αλέξανδρος (Голем Александарο), αλλά το όνομα του αεροδρομίου των Σκοπίων έμεινε όπως ήταν ανέκαθεν Petrovec εξού και ο κωδικός κατά την επίσημη αναγνώριση ΙΑΤΑ: SKP (δηλαδή Skopje Petrovec Airport)! Με απλά λόγια μας κοροϊδεύανε και μας κοροϊδεύουν τόσο οι Σκοπιανοί όσο και οι δικοί μας»!











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]