Κερδισμένα ασφαλιστικά για “παρατασιούχους” Καθαριότητας Δήμου

Μία σημαντική δικαστική απόφαση, αυτή των κερδισμένων ασφαλιστικών μέτρων συμβασιούχων – “παρατασιούχων” Καθαριότητας Δήμου Σάμου, παρουσιάζει, σήμερα, αποκλειστικά το epoli.gr.
Οι 38 “παρατασιούχοι” δικαιώθηκαν από το Μονομελές Πρωτοδικείο Σάμου, κατά την διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων, με το Δικαστήριο να δέχεται τις αιτήσεις τους, δια του πληρεξούσιου δικηγόρου τους κ. Δημήτριου Χούλη και να υποχρεώνει τον Δήμο να τους προσλάβει - με συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου με τους ίδιους όρους και μισθούς που προβλέπονταν στις συμβάσεις τους μέχρι τη λύση τους - έως και την 31.03.2018.

Ως προς το ιστορικό της υπόθεσης, οι εργαζόμενοι προσέφυγαν στην Ελληνική Δικαιοσύνη, σε συνέχεια απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, για επαναπρόσληψη 16 εκ των 54 συμβασιούχων - σε εφαρμογή του άρθρου 24 παρ. 2 του Ν.4479/2017 - έως και την 31.03.18, επικαλούμενο οικονομική αδυναμία και ειδικότερα ότι, τα διαθέσιμα χρήματα στα ταμεία του Δήμου Σάμου δεν επαρκούν για την πληρωμή των συμβασιούχων έως την προαναφερόμενη ημερομηνία.



Η Απόφαση

πηγη epoli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]