Η Πρέβεζα "εστρωσε τραπέζι" πρωϊνού για ολόκληρη την Ελλάδα!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του Ελληνικού Πρωϊνού της Πρέβεζας στην έκθεση ΗΟRECA το μεσημέρι της Κυριακής. Την εκδήλωση διοργάνωσε το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας και ουσιαστικά πρόκειται για την συνέχεια της εκδήλωσης που είχε διοργανωθεί στην Πρέβεζα σε συνεργασία με το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο και την Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας στην πόλη της Πρέβεζας.Οι επισκέπτες δοκίμασαν όλα τα εδέσματα, κύρια πίτες, που παρασκεύασαν διακεκριμένοι αρχιμάγειρες της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος, παράρτημα Ηπείρου, με επικεφαλής, τον Τάσο Τόλη, τον Έκτορα Ιωάννου και το Γιάννη Μανίκα και Θανάση Βρεττό, Ηπειρώτες και οι 4, από τα πρότυπα συνταγολόγια της Πρέβεζας και με προϊόντα που ήλθαν από κει.
Ο Πρόεδρος της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Πρέβεζας Πολύκαρπος Χαλκίδης σε σύντομη ομιλία αναφέρθηκε στα τουριστικά πλεονεκτήματα της παραλιακής ζώνης της Πρέβεζας.
Οπως μετέδωσε η Δημ.Ραδιοφωνία Πρέβεζας,ο Αντιπροεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος Κώστας Κωνής, που συνοδευόταν από τον Πρόεδρο της Αδελφότητας Ρωμιάς Πρέβεζας, αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα του τουρισμού για την Ήπειρο, καθώς και τις δράσεις της οργανωμένης ηπειρώτικης αποδημίας για την προώθηση της τουριστικής προβολής του ορεινού και θαλάσσιου τουρισμού της πατρώας γης.
Οι αρχιμάγειροι Τάσος Τόλης και Θανάσης Βρεττός, παρουσίασαν τα γαστρονομικά είδη, που είχαν παραχθεί και τα οποία στη συνέχεια δόθηκαν προς βρώση, στους επισκέπτες του περιπτέρου της Ένωσης Νέων Ξενοδόχων Πρέβεζας.
Τους παρευρισκόμενους διασκέδασε η ηπειρώτικη κομπανία του Κώστα Μήτση, με τον ίδιο στο τραγούδι, που έπαιξε Πρεβεζάνικους σκοπούς, που απέδωσε χορευτικά το χορευτικό του Συλλόγου Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων.
Η εκδήλωση προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1 και το STAR CHANNEL, ενώ υπήρξε ζωντανή σύνδεση με την πρωϊνή εκπομπή της ΕΡΤ 1"Μαζί το Σαββατοκύριακο" .
Κατά τη διάρκεια της σύνδεσης ο Πρόεδρος της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Πολύκαρπος Χαλκίδης και ο επίτιμος Πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας κ. Τάσος Τόλης μίλησαν για την προσπάθεια που γίνεται για το ελληνικό πρωινό της Πρέβεζας, με στόχο την ανάδειξη του πλούτου και της ιδιαιτερότητας των τοπικών προϊόντων και της γαστρονομίας της Πρέβεζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]