Ιωάννινα:Το Περιφερειακό Συμβούλιο αποφάσισε την έκδοση ψηφίσματος για το μέλλον του ΚΕΝ Άρτας.

Μετά από πρόταση της Περιφερειακής Συμβούλου κ. Αναστασίας Σίμου- Τάσιου,
το Περιφερειακό Συμβούλιο αποφάσισε την έκδοση ψηφίσματος για το μέλλον του ΚΕΝ Άρτας.  Ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, στην τοποθέτησή του, υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι η Άρτα "έχει Πρωθυπουργό και Υπουργό. Είπαν ότι κάτι θα  βρούνε για το στρατόπεδο". Πρόσθεσε ότι συμφωνεί με την έκδοση ψηφίσματος που θα απευθυνθεί προς τους αρμόδιους, "ώστε το στρατόπεδο να έχει ζωή".

Ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε με την ευκαιρία, στην έλλειψη διοικητηρίων σε Άρτα και Πρέβεζας, λέγοντας τα εξής:

 "Ως προς την περιοχή της Πρέβεζας και την παραχώρηση του στρατοπέδου του Αγίου Ανδρέα, να σας ενημερώσω πως μέσω του Περιφερειακού Ταμείου χρηματοδοτούνται ειδικές μελέτες   για τις εγκαταστάσεις.

Επίσης, για την Άρτα είχαμε καταθέσει πρόταση για την αξιοποίηση του παλιού στρατοπέδου. Μάλιστα, σε πρόσφατη συνάντησή μου με την Υπουργό κ. Όλγα Γεροβασίλη της τόνισα την αναγκαιότητα να επιμείνουμε λίγο ακόμη σε αυτό το αίτημα. Σε διαφορετική περίπτωση τότε θα στραφούμε στο κτίριο του παλιού ΚΤΕΟ στους Αγίου Αναργύρους, για να γίνει εκεί το Διοικητήριο. Δεν μπορεί το διοικητήριο της Άρτας να είναι πάνω από τις καφετέριες".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]