Θεσπρωτία:Περπατούσαν μέσα στο σκοτάδι φορτωμένοι με 96 κιλά κάνναβης [φωτο]


φωτο ΕΛ.ΑΣ
Σήμερα μετά τα μεσάνυκτα σε αγροτική περιοχή στη Λάκκα Θεσπρωτίας, αστυνομικοί  Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, εντόπισαν  πέντε υπήκοους  Αλβανίας, ηλικίας 31, 50, 26, 31 και 26 ετών, να κινούνται  πεζοί και φορτωμένοι με 5 ταξιδιωτικούς σάκους που περιείχαν   (55) δέματα  ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους -96- κιλών και -432- γραμμαρίων.
Σύμφωνα με  το αστυνομικό δελτίο ,οι  άνδρες της αστυνομίας  αφού αξιολόγησαν πληροφορίες και στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη των πέντε αλλοδαπών και να τους συλλάβουν,ενώ σε βάρος τουςσχηματίσθηκε δικογραφία για εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνηση καθώς και για παράνομη είσοδο στη χώρα.
Επίσης, όπως προέκυψε από τον έλεγχο των στοιχείων των συλληφθέντων , σε βάρος του 50χρονου, εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου στη χώρα.
Κατασχέθηκαν τα ναρκωτικά καθώς και πέντε κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες, οι οποίοι στερούνται νομιμοποιητικών εγγράφων εισόδου και παραμονής στη χώρα, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]