Απάντηση Ακη Τσελέντη σε κάποια υποβολιμαία δημοσιεύματα

"Το «σύστημα» καλά κρατεί.... δεν πρόλαβα να πάω και άρχισαν «το πριόνισμα» αφού λοιπόν γνωρίζουν για την εμπειρία μου στην έρευνα των υδρογονανθράκων πριν 20 ΧΡΟΝΙΑ στην Ήπειρο ας φροντίσουν να μάθουν και την πρωτοποριακή τεχνική που χρησιμοποίησα, όπου αντί για σεισμικές εκρήξεις βασιστήκαμε στους χιλιάδες μικροσεισμούς της περιοχής που χρησιμοποιήσαμε στην θέση των εκρηκτικών. Η τεχνική αυτή εφαρμόστηκε και αναπτύχθηκε από το Εργαστήριο μου όταν ήμουν στην Πάτρα Καθηγητής και έκτοτε έχει εφαρμοσθεί σε πολλές χώρες. Γι 'αυτο «μην πυροβολείτε τον πιανίστα»...
Εγώ ποτέ δεν είπα ότι ειμαι αντίθετος με την αξιοποίηση του ορυκτού μας πλούτου αλλά αυτό να γίνει με τον σωστό τρόπο και λαμβάνοντας όλα τα  μέσα (μερικά από τα οποία θα προτείνω) για την ελαχιστοποίηση των όποιων κινδύνων.
Η ομιλία μου στα Ιωάννινα εστιάζεται στην σεισμικότητα της Ηπείρου είναι ενημερωτικού χαρακτήρα και έχει και μια μικρή αναφορά στους υδρογονάνθρακες. Είναι μια τυπική ομιλία που κάνω στα πλαίσια της ενημέρωσης των κατοίκων σε όλη την Ελλάδα. Γιατί κάποιοι πανικοβλήθηκαν? Για το θέμα των γεωτρήσεων θα αναφερθώ στις δυο ΟΛΙΓΟΛΕΠΤΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.... εισηγήσεις μου στις ημερίδες των Δήμων Ζαγωρίου κα Ζίτσας.
Παρακαλώ λοιπόν «τις ομάδες των δελτίων τύπου» των ΜΜΕ που στα πλαίσια των δημοσίων σχέσεων των εταιρειών (κάτι απόλυτα νόμιμο) αναφέρονται σε εμένα να επικοινωνούν για ότι διευκρινίσεις θέλουν μαζί μου. Γνωρίζω ότι τα επαρχιακά ΜΜΕ έχουν τεράστια οικονομικά προβλήματα και κάθε διαφήμιση που θα τους ανατεθεί από τους ομίλους είναι σημαντική . Προέχει όμως η σωστή ενημέρωση των πολιτών στους οποίους βασικά στηρίζονται."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]