Ιωάννινα:Το Πνευματικό Κέντρο Υποδέχεται Ξανά Την «Παναγία Των Παρισίων!

Το Πνευματικό Κέντρο υποδέχεται
ξανά την «Παναγία των Παρισίων!
Τελευταίο διήμερο με τρεις παραστάσεις από το Θέατρο Έκφραση

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στη μεγάλη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Ιωαννίνων για την επιστροφή της «Παναγίας των Παρισίων», της υπερπαραγωγής που ανεβάζει ξανά, αποκλειστικά και μόνο για τρεις τελευταίες παραστάσεις, η Παιδική Σκηνή του Θεάτρου Έκφραση, ώστε να την απολαύσουν όσοι μικροί και μεγάλοι θεατές δεν πρόλαβαν κατά την πρώτη παρουσίασή της.
Οι τελικές παραστάσεις της «Παναγίας» θα δοθούνΠαρασκευή, (ώρα 21.00) και το
Σάββατο (ώρες 17:30 – 20.00). Η σκηνοθεσία και μουσική επιμέλεια είναι της Μίνας Παππά. Σκηνογραφία - Ενδυματολογία: Γιάννης Κράβαρης. Χορογραφίες: Φανή Σκεντέρη. Φωνητική διδασκαλία: Όλγα Μπαλωμένου. Βοηθός Σκηνοθέτη: Γεωργία Διακοπούλου. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους του έργου ερμηνεύουν οι: Πέτρος Χριστακόπουλος (Κουασιμόδος), Μίνα Παππά (Εσμεράλδα), Γιάννης Κράβαρης (Φρόλο), Μιχάλης Γκοργκούλης – (Φοίβος), ενώ συνολικά 35 ηθοποιοί θα βρεθούν επί σκηνής παίζοντας, τραγουδώντας και χορεύοντας!
***
Τα εισιτήρια κοστίζουν 8 ευρώ στην προπώληση και 10 ευρώ η γενική είσοδος. Προπώληση γίνεται στα βιβλιοπωλεία Χαρτέξ και Αναγνώστης. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2651554505, 6978047081.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]