Συνάντηση με τον Υπ. Εσωτερικών είχαν ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας και Πρόεδρος της ΠΕΔ Ηπείρου

Συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών
Συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Σκουρλέτη είχαν ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας και Πρόεδρος της ΠΕΔ Ηπείρου κ. Ιωάννης Λώλος, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας κ. Μάριος Κάτσης και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας κ. Σωτήριος Μήτσης.
Στον κ. Υπουργό τέθηκαν οι ανάγκες για πρόσληψη μόνιμου προσωπικού στην ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας μετά και από την τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας που έγινε και προέκυψαν οι 12 νέες οργανικές θέσεις. Οι απαιτήσεις για μόνιμο προσωπικό κρίνονται αναγκαίες προκειμένου η ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας να μπορέσει να ανταποκριθεί
με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην εξυπηρέτηση των πολιτών.
Πέραν των τοπικών θεμάτων  που αφορούν τον Δήμο Ηγουμενίτσας, όπως είναι φυσικό  στο τραπέζι τέθηκαν και θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση όπως ο Εκλογικός νόμος, η διάκριση των αρμοδιοτήτων των ΟΤΑ Α’ και Β’ βαθμού, η μειωμένη χρηματοδότηση των Δήμων, οι ελάχιστες πιστώσεις για την Πολιτική Προστασία που λαμβάνουν οι Δήμοι, τα αναγκαία έργα αντιπλημμυρικής προστασίας, τα έργα αγροτικής οδοποιίας και η ανάγκη για διαβάθμιση των πιστοποιητικών των παιδικών χαρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]